Hem > Forum > Stress > Julen/ viktuppgång och stress

Julen/ viktuppgång och stress

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag älskar julen, men jag har problem med min vikt just nu, och de hjälper ju verkligen inte att man omringas av så mycke gott och att det är en högtid där mat är mycket i centrum.

  Jag är stressad över att jag behöver gå ner i vikt, gärna fort. Min sambo är den som hjälpt mig att gå ner i vikt, så nu har jag gått upp de senaste pågrund av både psykisk ohälsa då jag blivit sämre och tröstätit, och pågrund av en ny medicin som ökat min aptit.

  Jag är nervös över att han ska be mig ställa mig på vågen som han brukar be mig om för att ha koll på mig. Vill inte han ska se hur illa de faktiskt är just nu. Har försökt dölja de så gott jag kan. Är rädd. Skämms jätte mycket.

  Jag älskar julen, men jag har problem med min vikt just nu, och de hjälper ju verkligen inte att man omringas av så mycke gott och att det är en högtid där mat är mycket i centrum. Jag är stressad över att jag behöver gå ner i vikt, gärna fort. Min sambo är den som hjälpt mig att gå ner i vikt, så nu har jag gått upp de senaste pågrund av både psykisk ohälsa då jag blivit sämre och tröstätit, och pågrund av en ny medicin som ökat min aptit. Jag är nervös över att han ska be mig ställa mig på vågen som han brukar be mig om för att ha koll på mig. Vill inte han ska se hur illa de faktiskt är just nu. Har försökt dölja de så gott jag kan. Är rädd. Skämms jätte mycket.

  Det låter väldigt illa om din sambo håller koll på din vikt, som nån form av utställningshund han ska visa upp. Hoppas inte att det är så utan att han isf gör det för att hjälpa dig för att DU vill hålla en lägre vikt. Men det låter ju som att du är rädd för honom eller iaf hur han ska reagera.
  Med tanke på ny medicin och julen runt hörnet skulle jag säga att det är bättre och enklare att börja gå ner i vikt efter det. Biverkningarna av medicinen kanske jämnar ut sig när kroppen vant sig. Sätt viktminskningen som ett nyårslöfte för 2019 istället.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.