Hem > Forum > Stress > Extreeeeem panik

Extreeeeem panik

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Jag vet inte vad jag ska göra allvarligt talat. Allt är bara fel. Jag känner mig riktigt dålig just nu, men tar inte mig själv på allvar. Jag klarar inte av att gå från jobbet den tid jag ska pågrund av att jag får skuldkänslor av hur mycke jobb jag lämnar till kollegor, så jag stannar kvar och gör då mer än jag har ork för enligt min hälsas bästa.

  Vill inte till jobbet när jag är påväg dit och vill inte hem när jag är påväg hem.

  Berättade för min sambo att jag mår dåligt nu. Han frågade om han behöver vara orolig varje dag när jag åker hemmifrån. Jag sa att han inte behöver det. Men jag frågade mig själv samtidigt om det verkligen va sant.

  hmmm vad synd att du får panik över arbete – det tar nämligen aldrig slut är min erfarenhet – och det är jobbigt att lära sig det.

  Varför har du så höga krav på dig själv?

  Trivs du på ditt jobb?

  Trådstartaren

  I hate my fucking life and i want to kill myself

  Trådstartaren

  Jag är alltid sjuk fysiskt nu också för att jag är stressad inombords.

  I hate my fucking life and i want to kill myself

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer att vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

  Vad krävs för att din stress ska minska?

  Trådstartaren

  Jag vet inte svaret på den frågan

  Jag vet inte svaret på den frågan

  Finns det någon gång då du är mindre stressad?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.