Hem > Forum > Stress > Coronavirus

Coronavirus

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Oj vad detta stressar mig.

  Min mamma hör av sig för att kolla var jag är någon stans nästa vecka.

  Och jag inser att det handlar om att hon vill ha hjälp med min mormor själv är jag sjukskriven pga att jag har något i kroppen och jag jobbar inom hemtjänsten och ditt ska jag inte gå när jag mår som jag gör.

  Detta innebär och att jag ska inte åka till min mormor och hjälpa henne häller.

  Eller tänker jag fel?

  Samtidigt som jag känner att jag sviker min mamma och min mormor 😭😭😭

  Men jag har faktiskt en bror som också kan hjälpa till om han inte också är dålig. Men det känns som det bara är mitt ansvar att se till att mamma inte åker kommunalt och att min mormor får hjälp.

  Hjälp vad ska jag göra 😭😭😭😭

  Mår skit i detta vill bara gråta.

  Om du inte får  gå till jobbet så kan du väl vila i att du inte kan hjälpa din mormor eftersom hon tillhör samma riskgrupp som de vårdtagare som du själv vårdar. Det är ju bättre att du gör din mamma och mormor besviken ett par veckor framåt än att någon av de dör av det virus som är ganska ofarligt för människor som är unga…

  Kanske ska du be någon från din jobb kontakta din mamma och förklara varför du inte ska träffa din mormor och kanske inte heller din mamma? Be din bror att visa din mamma information från folkhälsomyndigheten och vårdguiden…

  Din mamma är ansvarig för sitt uppträdande inte du. Dessutom är det inte så farligt att åka kommunalt om hon undviker rusningstider så det är bra om hon är pensionär och inte sitter bredvid någon som hostar och är förkyld.

  Du kan inte göra något mer än att vila i det faktum att du faktiskt inte kan göra något just nu. Det viktiga är att du blir frisk från det du har i kroppen och stress gör att det tar längre tid. Och du ska följa de instruktioner som du fått ifrån ditt jobb.

  Stressen kanske släpper lite om du skriver av dig. Jag kommer att läsa allt som du skriver och svara när det känns att du behöver det

  Styrkekramar till dig

  från en cybervän

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.