Hem > Forum > Skam > Varför hade jag sex

Varför hade jag sex

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Allt har egentligen sin hela början från skolan, jag var alltid den fula som var utanför, ingen som ville vara med mig och inte heller nån skönhet. Under gymnasietiden satt jag alltid ensam och åt på lunchen. Jag var tystlåten och sa sällan något. Jag hade svårt för mig teoretiskt och var sällan bra i något.

  När jag senare fick jobb börja allt släppa, jag gjorde något jag trivdes med, jag blev uppskattad och arbetskamraterna pratade med mig. Jag inledde ett förhållande i smyg med en som var mycket äldre än mig. Hen var snäll och fick mig verkligen att leva ut, va social och känna mig vacker. Hen pratade ganska mycket och vårat förhållande började att pratas om. Ytterligare en på jobbet började uppvakta mig och jag var ju bara smickrad, vi hade sex och jag blev kär men ej besvarat. Denne var också en bit äldre än mig.

  jag har haft sex med ytterligare fyra till på jobbet, men sist är mer än tio år sedan.

  jag mådde dåligt vid tiden och jag har sån avsky mot mig själv nu hur jag kunde. Men jag var alltid med på det och det kändes ok då, men nu hatar jag mig och kan inte förstå.

  jag är kvar på samma jobb men det känns som om alla vet och tycker om mig.
  Ingen förstår hur jag mår eller hur jag mådde, jag var då ändå glad att få bli uppvaktad och uppskattad från att hela tidigare livet bara känt mig ful och tråkig.

  Men idag skäms jag så och hatar mig själv för det.

  Du fick uppleva en känsla som många söker, just att känna sig sedd och attraktiv vilket du saknat tidigare. Du gjorde de val just för att du hade endast den livserfarenheten och de perspektivet då, vilket är fullt förståeligt. Jag tror många skulle agerat likadant i samma sits som du var i. Förmodligen upplevde du även en hel del spännande och härliga stunder med vissa av dessa personer och frågan är om du verkligen skulle velat vara utan dem, de verkar ändå har givit erfarenheter som var viktiga för dig. Ta med dig det!

  Anledningen till att du känner skam och hat idag kanske beror på att du glömmer bort hur långt du kommit och hur mycket livserfarenhet du har idag. De ger dig ett perspektiv som innefattar mer förståelse för ansvar gentemot dig själv och dina värderingar. Det kan du applicera nu men hade inte det perspektivet då och helt enkelt utanför din kontroll. Du har ingen anledning för skam eller hat utan låter som en person som utvecklas och söker värderingar och perspektiv som du kan stå bakom. Vi skulle behöva fler som du:)

  När det kommer till dina kollegor, fuck em! Sålänge du vet att du kommer från en plats du kan stå bakom idag, idag, denna dag är den dag du bör basera hela dit resonemang på.

  Trådstartaren

  Första gången jag berättar om det.

  dina ord hjälper mig så otroligt otroligt mycket, så vackra och så tröstande.

   

  tack!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.