Hem > Forum > Skam > Lever med en hemlighet som får mig att inte orka mer snart

Lever med en hemlighet som får mig att inte orka mer snart

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej,

    Jag vet inte vad jag ska göra.

    För ca 2år sen kom min vän och hennes kille till mig och fråga om jag kunde tänka mig att gifta mig för pengar, då deras vän från utlandet ville ha uppehållstillstånd. Jag var tvungen att svara direkt. Jag sa ja, jag tar ofta väldigt impulsiva beslut. Allt gick snabbt och efter en månad var jag gift.

    Jag kände redan efter någon vecka att det inte var rätt beslut. Men då var allt bokat och de hade redan börjat lägga ut pengar. Sen den dagen har jag haft ständig ångest.

    Nu har det gått två år. De sa att jag behövde vara gift 2-4år, jag har fått halva summan enligt överenskommelse.  Men jag har idag kille, han vet inget om detta och jag skäms för mycket för att berätta. Det hände en sak så jag och min kille flyttade ihop för ca 1v sen. Jag hyr ut min lägenhet i andra hand, där jag och min “man” står skrivna. Jag har även fått reda på att jag är gravid med min kille.

    Jag går sönder av att inte berätta, varje dag när han ringer så tror jag han fått reda på allt och vill göra slut. Men han vet inget. Jag vill behålla barnet, men hemligheter förstör mig. Känner mig så hemsk och är rädd att min kille kommer lämna mig om jag berättar. Vad ska jag göra? 🙁

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.