Hem > Forum > Skam > Hej män

Hej män

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag är inte så kräsen om vem jag umgås med, men har råkat vara arbetslös och för män på tinder är det inte coolt. Jag ser bra ut, extrovert och har en bra insida, men dom tittar på min arbetslöshet och CV mer än den person jag är.

  Jag har liksom aldrig valt min arbetslöshet eller min psykiska ohälsa som kom. Det enda som känns är att män hellre ligger med mig än att bli ihop med en arbetslös.

   

  Det räcker med att bara ses en gång och sedan bli dissad direkt. Man blir ju inte kär med en gång.

  Jag har också fått känslan av att män på dejtingsidor bryr sig mer om vad man gör än vem man är. Åtminstone har jag också erfarenhet av att bli ghostad, att de bara vill ligga etc.

  Bland det första de frågar på chatten är vad jag jobbar med, och jag har inte känt mig bekväm med att tala om i ett första skede att jag är förtidspensionerad och har sjukersättning (pga autism och ADD). Så jag har skrivit typ att jag för tillfället inte jobbar men att jag söker jobb. När min hund var valp skrev jag att jag var ”mammaledig” med honom, vilket iochförsig en kille tyckte var väldigt naturligt och inte alls konstigt.

  Sen på första dejten har jag ibland valt att tala sanning.. och upplevt att de killarna varit intresserade och de har sagt att de vill ses igen, men sedan har de ghostat mig. Visserligen, hmm ja, jag har bara dejtat såna som är betydligt yngre än mig, och det enda de velat är att ligga!

  Jag håller med dig; man blir ju inte kär på en gång, och de kan ju faktiskt gå miste om en underbar kvinna som kanske kan göra dem lyckliga- bara för att de väljer bort en pga psykisk ohälsa, arbetslöshet etc! Men jag brukar se det som att det är deras förlust, inte min! Den rätte finns därute, som vill ha mig för att jag är den jag är! 💝

  Hej.
  Den gången jag testade tinder så hittade jag inget. Som kille så ville dom helst att Man var egenföretagare och inte bara undersköterska och föreläsare. Så det blev en kort vända på tinder.

  Jaha det här var nyheter för mig. Men gud, ska man behöva ha värsta prestationsångesten karriärmässigt när man är med på Tinder också? Av just sådana här anledningar klarar inte jag av att dejta. Mitt inre kan man absolut ifrågasätta på tusen sätt. Likaså mitt yttre. Mitt CV och arbetsliv är ett – ska vi säga – ständigt kaos? Jag är ett mycket osäkert kort tror jag. Usch, jag avskyr sånt här. Varför finns dejtingappar? Kan man inte göra som förr att man sågs liksom mer ”normalt”? Orkar inte bli värderad innan man ens setts på en typ promenad åtminstone. Drabbas av sånt enormt självhat när jag tänker på dejting och kärleksrelationer.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.