Hem > Forum > Skam > Är det skam att ha beroende på att se gravidmagar?

Är det skam att ha beroende på att se gravidmagar?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!

  Jag kommer här berätta om en hemlighet jag aldrig pratar om. Men den har varit en stor del av mitt liv. Nu har jag svårt att undvika tänka på det. Min hemlighet är att jag har i hela mitt liv varit intressrad av gravidmagar och gravida kvinnor. Jag följer hemsidor som publicerar magar och har alltid tyckt om att se på formen av magen och när jag ser gravida kvinnor på stan så fastnar min blick på magen. Jag har tyckt att det är coolt att se att det är en människa där inne och gravidmagar har ett utseende jag går igång på. Dock är det inget sexuellt menat utan jag tycker om hur magen sr ut. Ibland brukar jag cosplaya att jag är gravid. Med en basketboll under tröjan. Dock så gör jag när ingen ser det

  Det som jag är rädd för är att någon ska märka mitt intresse. När jag ser bilder på gravidamagar sparar jag dom för att titta på de offline. Problemet är att jag känner mig som ett creep. Om någon ser detta kommer jag få problem. Jag vill försöka säga att jag har en fetish för gravidmagar så som vissa har för fötter, skägg, hår och händer.

  Jag undrar är detta skam? Hur förklarar jag om någon skulle märka min fetish?

  Hej! Min syn på det hela är att du skadar ju ingen så kör på, ingen skam! Det finns många olika fetischer och det ska man inte behöva skämmas för.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.