Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Ev Val, inte igen

Ev Val, inte igen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • För vissa är detta ett väldigt känsligt ämne, kom ihåg att ibland går inte saker.

  Jag röstade inte i förra valet, var över 18 år. Men ”kunde” inte rösta. Jag hade ingen som kunde hjälpa mig eller guida mig genom allt och pga ångest kände jag att jag inte orkade. Jag klarar inte av det. Och om de nu blir omval blir det samma sak igen. Jag klarar inte av att gå igenom det. De är för mycket.
  Exp: handlar hellre 5 gånger i självskanningen än en gång i bemannad kassa..

  Finns det fler där ute? Som av olika anledningar inte kan rösta?

  Hej!

  Är det själva röstsituationen i vallokalen som är jobbig eller är det all information kring vad de olika partierna tycker som är jobbig för dig?Jag tänker att det borde finnas stöd för dig att få oavsett vilket. Det brukar också finnas personer som kan vägleda en där på plats i vallokalen. Viss information kring partierna kan man ju söka på nätet. Det går ju också att förtidsrösta vilket inte är lika stressigt med lika mycket folk som det är när man går till vallokalen. Styrkekramar från mig till dig.

   

  Är 40 och har aldrig röstat i hela mitt liv. Har social fobi och autism och vet inte hur man gör. Har varken fysisk eller mental energi eller vilja att ta reda på det heller. Världen går inte under för att du inte röstar. Men vet att folk gärna sitter på sina höga hästar och talar om vilken dålig människa man är om man inte gör det. Människor är väldigt trångsynta.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.