Hem > Forum > Relationer > Vi försöker men är det värt?

Vi försöker men är det värt?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag o min fru har varit tillsammans i nu 10 år. Vi har två barn som är 6 och 8.

  Vi har gjort en hel del tillsammans och bott i perioder utomlands.

  När andra barnet fötts kom vi inte igång att ha sex igen förrän efter kanske 6-7 månader. Hon ville inte. Jag accepterade det men sa också att jag vill att vi kommer igång igen o har det. Vi kom igång igen men var inte riktigt bra längre.

  Efter kanske 3-4 år började hon visa ointresse igen för sex mer återkommande. Hon förklarade att hon inte kände lust och att jag inte tillfredställde henne tillräckligt. Vi lät några månader gå och men sen krävde jag att vi går till parterapi. Vi diskuterade bra men hon påpekade igen att hon inte hade lust.
  Men vi jobbade på att piffa upp lite mera med olika atteraljer. Vi hade sex par gånger i månaden och ibland flera gånger i veckan. Vi var kåta ihop ordentligt och hon verkade njuta mkt av det under några år.

  Nu senast halvåret dog det av allt mer. Hon avvisade mig då och då. Men sen två veckor satte hon ner foten och sa till mig. ” jag vill ha sex men inte med dig” ”jag känner ingen attraktion till dig och har inte gjort det på ett ganska långt tag”
  Jag lyssnade såklart o fråga om hon vill skiljas men det vill hon inte. Hon vill ha kvar mig och familjen men utan sex. Jag sa att det inte kommer funka för mig. Föreslog parterapi och var där idag. Vi hade ett mkt bra samtal och hon vill försöka hitta tillbaka till nåt men fattar inte hur det ska gå till. Hon tycker väldigt mkt om mig säger hon men hon vill inte ha närhet o sex. Vi ska försöka hitta tillbaka på nåt sätt men kan man det?

  Hon föreslog också att jag kan få ha andra sexpartners och att hon då kan ha sex med mig när hon får feeling då och då. Men är det verkligen vad hon menar?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.