Hem > Forum > Relationer > Vet inte vad jag ska göra? Sambon porrsurfar i smyg.

Vet inte vad jag ska göra? Sambon porrsurfar i smyg.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Har förstått att det är många som är ok med port och tycker att det är normalt. Alla siffror pekar på det och det är lite svårt att få gehör om man inte håller med.

  Jag tänder absolut inte på pornografi. Blir äcklad bara. Däremot gillar jag att prata om sex med min partner och stundtals är vi väldigt “porriga” med varandra. Både i tal och fysiskt. Vi har lyckan att vi kan sexchatta, testa nya saker, dela våra fantasier och blanda detta med att vara kärleksfulla med varandra och “älska” med tända ljus & god. Vi gosar och pussas i vardagen. Ja, ni förstår.

  Vi har varit tillsammans i 6 år nu och är precis lika förtjusta i varandra och vårt sexliv.

  Vi har pratat mycket om porr och han förstår att det inte är något för mig. Jag tycker att det likna/är otrohet om man chattar med andra kvinnor om sex i smyg. Detta vet han att jag anser.

  Nu har jag sett att han skapat konton på nätet där man kan chatta med andra kvinnor. Sidorna är fulla av amatörporrbilder och “villiga kvinnor”.

  Han vet inte att jag vet. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra? Är det så normalt att jag ska skita i det? Kan jag det? Äts jag upp inifrån? Hur tar jag upp detta med honom? Jag är så ledsen och sårad att han kan göra sådant utan att då dåligt samvete (kan ju inte veta om han hat det, men man gör ju inte sånt om man inte får ut något av det). Kan man få någon att sluta använda sig av åker om de gjort det mycket under längre tid?

  Snälla kom med kloka tankar! Jag känner mig så otillräcklig. Trots att jag öppnar upp mig totalt för honom.

  /Ledsen och sårad

   

  Känns igen minsann …

  stripchat… porrfilmer.   Min idiot skriver till tjejer på såna sidor .

  det är klart man blir sårad , man känner ju räcker inte jag till???

  Jag har blivit tjock, så jag tror det är där skon klämmer  för min killes del, han tänder inte på mig längre, det märker jag ju, jag är i princip kasserad ..,gammal, han sitter i soffan och skriver med andra  unga fräscha tjejer istället .

  alltså killar är killar, dem tänker ju på sex hela tiden för fortplantningens skull ,

  Men att skriva med tjejer när man redan har en tjej  …alltså sätt dig in i att om du skulle göra samma sak mot honom, alltså titta på killar och skriva med dem, skulle han bli sårad då?
  han kanske förstår då…

  mmmm har inga andra tips tyvärr, men jag känner med dig

   

  Jag är en man. Att sexchatta med andra är oacceptabelt i min mening.

  Trådstartaren

  Tack Yellow!

  Jag känner mig så nedstämd. Tror att han haft ett annat slags sexliv innan mig och att han tyvärr fortsatt att göra saker. I värsta fall är han otrogen också. Har mina misstankar. Jag vill så gärna tro att man kan nöja sig med en person när så mycket stämmer och är rätt. Vi har ett väldigt bra sexliv och frekvent. Med öppna diskussioner om fantasier. Känns Så ledsamt. Vi har mängder med gemensamma intressen i övrigt och flera gemensamma projekt.

  Jag håller på att slitas itu. Hur tycker du att jag ska prata med honom om detta?

  Trådstartaren

  Jag är en man. Att sexchatta med andra är oacceptabelt i min mening.

  Svarade i inlägg nedan. Tack för ditt svar!

  Hej!

  Svårt att svara på.

  Det är ju väldigt svårt att lämna någon.

  Älskar du honom?

  Älskar han dig?

  Jättesvåra frågor.

  Jag är inte rätt person 🙂 Jag har väldigt svåra trauman att hjärnan loggar ut ibland 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.