Hem > Forum > Relationer > Verbal och psykisk misshandel

Verbal och psykisk misshandel

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Hej!

  Jag och min man har känt varandra i 4 år, varit gifta i 2 år. Han flyttade hit från USA, och därmed lämnade han även sin läkarvård bakom sig (fibromyalgi + en rad skader i ryggraden).

  Han fick så småningom slut på sina smärtstillande ,(Oxy) och har nu gått i 7 månader utan. Han har precis fått sitt uppehållstillstånd, vilket innebär att han nu har rätt till specialistsjukvård.

  Skadan är dock redan gjord. Umder tiden utan de smärtstillande har han förvandlats totalt. Vi har haft många gräl där vi slår varandra. Men igår gick det över gränsen.

  Han sparkade på mitt smalben, slog mig i huvudet, höll en varm tändare mot min hud, blåste cigarettrök direkt i mitt ansikte (jag har astma och migrän). Han hotade med att slå sänder saker, höll en sax mot min hals, kallade mig namn, tar stryptag, hotar att döda mig (han beskrev i detalj vad han skulle göra med mig). Han höll fast mig flera gånger trots att jag bad honom att snälla sluta.

  Han höll på så här i flera timmar efter att jag gett upp och slutat tjafsa. Har aldrig någonsin blivit så illa behandlad av någon som påstår att de älskar mig.

  Det som ändå är allra värst, är det faktum att han känner sig rättfärdigad och sa att jag förtjänade det. Han hånskrattade och gjorde imitationer av mig när jag blev ledsen. Fick också höra hur mkt han ångrade att han gifte sig med mig.

  Mitt liv.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.