Hem > Forum > Relationer > vad mitt ex utsatte mig för, pedofil? hjälp..TW!!!

vad mitt ex utsatte mig för, pedofil? hjälp..TW!!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • TW: Beskrivning av sexuella traumatiska och extrema handlingar mot mig som är kopplade kring perversa tendenser och sexuellt umgänge med ”barn”

    Jag har alltid vetat sedan jag började gå på BUP att jag med utav svår trauma och ptsd som styrde min ångest och depression. Men jag hade aldrig upplevt flashbacks innan. När alla mina kompisar satt o drev om ”hahah vietnam flashback” när något pinsamt från förr hade hänt dom så skrattade jag bara med för jag visste inte hur det igentligen kändes att faktiskt uppleva en innan…

    För att få lite mer klarspråk i allt detta så börjar jag med att berätta vad som hände från början.

    2020 träffade jag min ex partner, jag hade precis lämnat ett väldigt toxic tonårsförhållande och pga mina andra diagnoser sökte jag mig efter någon som kunde ge mig kärlek då jag var (och fortfarande är) rädd för att vara ensam. Så jag träffade en helt underbar person som överöste mig utav kärlek, bekräftelse och trygghet. Jag valde att åka upp till hen bara 1 vecka eller något efter att vi börjar snacka. Jag borde ha märkt dom ”röda flaggorna” redan då…

    När vi började prata så berättade jag för hen att jag ansåg mig vara asexuell då jag inte gillar sex så jätte mycket, och hen sa att den oxå gjorde det vilket gjorde mig väldigt glad för då försvann stressen och pressen över att behöva göra något jag inte vill göra. Men när jag kom hem till hen så börjades allt hånglande och smekande, hen försökte gå ännu längre när jag sa ”var inte du asexuell?” varpå hen la sig bredvid mig och slutade prata med mig istället. Dagen därpå var hen helt annorlunda, avvikande och distans. Vilket den skyllde på ”bipolaritet” som den hade läst på om på nätet… Jag blev såklart super ledsen men trodde blint på personen.

    det var mycket fram och tillbaka mellan oss under dom första månaderna och vi sa aldrig att vi var ett par men en dag efter ungefär 2 månader så ville hen inleda ett förhållande, sålänge vi kunde ha sex. Jag var förälskad i denna person och gick såklart med på det…Vi hade sex och det var väll inte jätte nice men okej. Tills ungefär halvvägs då hen vad mig hålla om ett gosedjur och hen tog fram en napp o satte i min mun. Jag blev helt förstenad och förstod inte vad som hände. hen vad mig kalla den för sin förälder och att jag var duktig som gjorde hen så stolt. Jag begravde mitt huvud i hens nacke och gjorde som den sa tills allting var över. Efteråt gick jag och spydde på toaletten och grät över hela händelsen…

    Detta var bara milt om man jämför med hur det eskalerade efter detta. Napp blev till nappflaskor, nappflaskor blev till bebis kläder och bebiskläder blev till blöjor osv. Med detta började hen kalla sig för min dom och caregiver. Jag märkte att detta beteende från hen blev starkare och starkare och med det kom även den våldsamma sidan. För om jag inte ”lydde” och var en ”duktig …” så blev jag bestraffad…

    Allt detta skedde under tvång. Jag fick inte åka hem till min stad jag kommer ifrån eller gå ut utan hen. Jag sa aldrig ja till något av detta. Hen köpte hem handbojor osv som den låste fast mig i och tvingade på mig allt detta mellan slag för att läxa upp mig. Jag blev våldtagen gång på gång utav hen och fick blöjor fast tejpade på ansiktet för att dämpa mina gråt och bedjande till att hen ska sluta. Ibland inte rena blöjor då hen även kunde använt en innan för att förnedra mig.

    Jag blev inlåst på dens rum och fick inte gå ut utan hen, och jag var för rädd för att berätta för någon. Jag gick ner över 30kg under denna period som varade i lite mer än 1 år. Jag hade inga vänner eller familj i hens stad utan närmsta vän var över 2 timmar bort. Jag hade varit död innan någon hade kunnat hjälpa mig.

    Nu har det snart gått 2 år sedan hen lämnade mig (ironiskt nog). Men jag kan fortfarande inte släppa detta…Jag mår så dåligt över allt detta, jag har flashbacks konstant och jag mår illa utav tanken på allting. men främst så lägger jag så otroligt mycket skuld på mig själv. har jag gjort fel? har jag deltagit i hens vidriga och perversiteter? jag är för rädd för att få veta svaret ifall det skulle vara ett ja…

    Men herregud! Jag kan fortfarande inte riktigt tro vad jag läser. Det är ju fasansfullt. Jag är så hemskt, hemskt ledsen att du behövde utstå det här.

    Vi har att göra med en rejält sjuk människa här, och du blev ett offer för hans sjuka gärningar. Du har NOLL och INGEN skuld i detta. Han la ett nät för att fånga in någon sårbar bara för hans egna njutnings skull och han höll dig under tvång. Tvivla inte en sekund på det.

    Har du tagit hjälp efter detta? Det låter som något ingen kan, eller ska behöva reda ut själv.

    Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har läst allt du skrivit och känner med dig. Känn dig fri att skriva så lite och så mycket du vill framgent. Jag och många fler lyssnar.

    Förresten. Har du polisanmält honom? Han ska inte gå fri, den karln.

    Trådstartaren

    {Svar till Blue Byqite}

    Tack! Behöver höra att de inte är eller var mitt fel och att jag inte gjort något fel heller…det är svårt att få mig förstå det speciellt när de kommer till saker som gör kopplingar till barnporrnografi istortsätt…skönt att veta att folk läser och finns här..<3

    Tyvärr hade jag ett missbruksproblem innan jag träffade personen som eskalerade under tiden allt detta hände samt efteråt för att dämpa allting, men nu går jag på NA möten och är i tillfrisknande för det.

    Jag går även hos en psykolog och har precis börjat en trauma och ptsd behandling och vi ska fördjupa oss inom detta nästa vecka vilket bara gör allting ännu värre…men det är ändå skönt på ett sätt

    tyvärr polisanmälde jag det inte då mitt ex hade kontroll över min telefon och såg till att radera alla bevis som jag hade dokumenterat (bilder,videos,video och ljudinspelningar på blåmärken, misshandeln, sexuella övergreppen och även ljudinspelning på en av alla gånger han var påväg att döda mig). tyvärr var hans familj även vittne till allt detta men skyllde alla bråk och misshandeln på mig fast de va jag som satt blåslagen och inlåst…

    Hej igen! Jag är helt med dig. Det är skönt att veta att folk läser, även om folk inte svarar. Det här forumet var livräddningen för mig tidigare i år. Fortsätt att skriva så lite eller mycket du vill när du känner att det kan göra dig gott. Jag kommer ha den här under prenumeration, så jag ser när nya saker kommer in.

    Till saken. Ja. Det finns absolut inget som är ditt fel i detta, och jag vill verkligen understryka att jag menar det, och inte bara något jag häver ur mig för att du ska må bra. Du är ett offer i detta.

    Det är fullt förståerligt att du fastnade i missbruk av detta och det är inget att känna skam för. Att du går på NA nu visar att du har kontroll över dig själv och strävar efter en ett liv bortom drogerna och det är jävligt starkt och bra!

    Angående psykologen så är det också jättebra att gå till botten med det, och du får helt enkelt ta ett djupt andetag och förbereda dig på att det blir jobbigt till en del. Men du kommer vara så galet stolt över dig själv när saker och ting börjar ljusna.

    Och var polisanmälan anbelangar. Ta en djup funderare ändå om du ändå inte ska göra det. Det var ett slag sen nu och troligen finns det inga bevis kvar som sagt. Förundersökningen kommer troligen läggas ner, MEN det kan vara vitalt att ha en polisanmälan mot honom ändå. Då är han på polisens radar. Om han håller på fortfarande med andra tjejer så kanske de polisanmäler honom, och ju fler det finns, desto fler ögon från polisen kommer ligga på honom. Han låter nämligen helt exeptioenlt sjuk, och det är nog viktigt för samhället att han hamnar bakom lås och bom.
    Men med allt det sagt så förstår jag att det kan vara jobbigt för dig att polisanmäla och gå igenom allt på nytt.

    Sköt om dig, vännen och återkom exakt när du vill. Vi är här för dig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.