Hem > Forum > Relationer > Tonårsproblem maybe.

Tonårsproblem maybe.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Yep, jag är just nu en känslosam röra kort sagt. Det kan kanske vara att jag går igenom tonårsåldern men varje fest jag går till finns det alltid någon som vill strula med mig eller vill ha min snap. Kille eller tjej spelar ingen roll. (jag är en kille) Jag försöker att påbörja en relation med en tjej men jag tycker tjejer är sjukt mycket arbete och med killar är det typ snabbare och enklare. Jag har inte varit i relation med en kille men problemet är att alla tycker att jag är en fuckboi av någon anledning. Ja, jag gör en massa saker när jag är packad men vem gör inte det? Men en fuckboi är jag inte. Så det blir en aning svårare att hitta någon som inte har fördomar om mig. Jag är bara en vanlig kille. Men finns det något sätt att få folk att förstå att jag vill ha något långsiktigt?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.