Hem > Forum > Relationer > Tillitsproblem

Tillitsproblem

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Jag var au pair i England och flyttade hem i Juli 2017, men två månader innan det så träffade jag en kille i England. Vi började hänga rätt mycket och gjorde alla saker som ett par gör. Jag skulle dock hem och har aldrig haft ett seriöst förhållande innan så jag vågade inte inleda något utan vi sa att vi skulle vara i en ”öppen relation” tills sommaren var över och han kunde komma och hälsa på. Han tryckte jättemycket på att vi skulle va ett par och han sa flera gånger att han bara ville vänta tills han såg mig igen och inte göra något med någon annan, vilket fick mig att hålla mig undan från andra killar, för att jag inte ville såra killen i England. Vi kom överens om att va ärliga mot varandra, och att berätta om vi träffade någon/några andra under sommaren.

  När jag sedan flyttade hem tog det ca en vecka innan det kom fram att han höll på o träffade en tjej som jag introducerat honom för och som jag inte gillade alls, bad honom att inte träffa henne igen, men det gjorde han ändå, jag kom på honom och vi hade ett telefonsamtal samma kväll o han sa att han älskade mig och allt, o sen låg han med henne samma kväll (visste inte detta förrän senare).

  Han sa sen att han insåg att han var tvungen att välja mellan mig och henne och att han valde mig och inte skulle träffa henne mer. Det gjorde han dock, och ljög mig rakt upp i ansiktet hela sommaren, samtidigt som han skickade långa meddelanden om hur fin jag är och hur mycket han saknar mig.

  Så kom han hit i September, jag var helt ovetandes om vad han gjort med den här tjejen, blev jättekär i honom och han bad att få bli min pojkvän och jag gick med på det. En vecka senare så fick jag reda på allt som hade hänt under sommaren. Var helt krossad, han hade dock bokat ett nytt flyg hit för att hälsa på och i slutändan lät jag honom komma. Han var jätteångerfull och grät och hade panikattacker om vartannat.

  Efter allt detta har vi jobbat oss uppåt, jag har jättesvårt att lita på honom men vill fortfarande vara med honom, någon som sakta gör sönder mig. Nu har han flyttat till Österrike för ett säsongsjobb fram till april, och sen är planen att han ska flytta hit. Jag litar på honom mer än vad jag gjorde när allt först kom fram, men om han har tjejkompisar och så blir jag väldigt aggig och svartsjuk. Jag har aldrig sett mig som en sån person innan och det gör att jag mår ännu sämre. Så vi bråkar säkert 2-3 gånger i veckan men blir alltid sams samma kväll, oftast är det jag som startar bråken pga att jag är misstänksam. Jag är dock fortfarande jättekär i honom och vice versa men jag vet att vår relation är giftig, vet bara inte hur jag ska lyfta den? Han har visat att han skulle göra vad som helst för mig men ibland känns det inte som att det räcker efter sommarens lögner.

  Får panikattacker titt som tätt över vem han träffar eller umgås med, och idag slog tanken mig att tjejen som han var med i somras kanske är gravid (helt random, finns inga tecken på detta), och grät över det i 4 timmar. Känner verkligen inte igen mig själv och tycker själv att det här är ett väldigt onormalt beteende och tycker det är nästan jobbigt att leva med mig själv när jag är sån här. Jag har tillgång till alla hans meddelanden och på dåliga dagar kollar jag dom säkert en gång i timmen.

  Vet inte hur jag ska ta mig ur den här spiralen av misstänksamhet, då jag egentligen tror att han är trogen, så tips mottages väldigt tacksamt. 🙂

  Hej där!

  känner igen mig helt i din situation fast under lite annorlunda omständigheter. har varit med min kille i 2 år och han har barn sedan tidigare. hans ex och han har haft ovanligt mycket kontakt och i somras skriver hon till mig att han varit otrogen mot mig med henne. han nekar det och ord står mot ord. har haft väldigt mycket problem med tilliten efter det även om han gör vad han kan för att visa mig det. hon måste ju tyvärr finnas i hans liv pga barn. Jag var också ågest sedan tidigare och blev mycket värre i detta och har gjort att vårt förhållande är i en ond cirkel hela tiden pga mina misstankar mot honom. Jag kollar gärna idéer med dig om hur man lyfter sig själv främst i detta gör att ändra tankesättet och bli kvitt sin ångest. det är vi som har blivit drabbade och sätta i en hemsk sårande situation så det är vi som främst måste läka och må bra.

   

  Trådstartaren

  Hej där! känner igen mig helt i din situation fast under lite annorlunda omständigheter. har varit med min kille i 2 år och han har barn sedan tidigare. hans ex och han har haft ovanligt mycket kontakt och i somras skriver hon till mig att han varit otrogen mot mig med henne. han nekar det och ord står mot ord. har haft väldigt mycket problem med tilliten efter det även om han gör vad han kan för att visa mig det. hon måste ju tyvärr finnas i hans liv pga barn. Jag var också ågest sedan tidigare och blev mycket värre i detta och har gjort att vårt förhållande är i en ond cirkel hela tiden pga mina misstankar mot honom. Jag kollar gärna idéer med dig om hur man lyfter sig själv främst i detta gör att ändra tankesättet och bli kvitt sin ångest. det är vi som har blivit drabbade och sätta i en hemsk sårande situation så det är vi som främst måste läka och må bra.

  Hej o tack för ditt svar!

  Förstår din pojkvän din sida? Alltså hur jobbigt det är för dig?

  För min kille är det svårt. Han har själv aldrig haft några psykiska problem så han förstår inte varför jag inte kan släppa vad som hände eller hur jag kan vara orolig jämt när han inte är otrogen..

  Har även väldigt oförstående vänner som inte fattar varför jag fortfarande är ihop med honom trots allt.

  Det enda jag har som hjälper lite just nu är vad min kurator lärde mig för att lindra ångesten, att andas in genom näsan o ut genom munnen o föreställa sig själv hållandes i sina känslor o att man ”släpper ned” dom i ett hav o ser dom flyta iväg.. O på så sätt släpper dom. Detta funkar ibland, men det är ju ingen problemlösare tyvärr ❤

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.