Hem > Forum > Relationer > svartsjuka på mitt ex

svartsjuka på mitt ex

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  min flickvän gjorde slut med mig efter att jag var otrogen på fyllan för 2 månader sedan. jag ångrar mig så otroooooligt mycket och hon har inte gjort nånting för att förtjäna det.

  hon gjorde slut med mig direkt och har åkt iväg utomlands för att komma bort ta det lugnt och bli hel.

  Vi har haft regelbunden kontakt och träffades mycket innan hon åkte, vi kom fram till att vi vill spendera våra liv tillsammans och att vi fortfarande älskar varandra. men att vi båda är sårade och måste läka innnan,då jag har mycket problem med psykisk ohälsa som jag inte sökt hjälp för förrän nu. hon åkte iväg för att ta det lugnt och inte för att festa och träffa andra.

  idag fick jag reda på att hon har legat med en annnan och jag blev såå ledsen och besviken vilket jag vet är rätt åt mig så ingen behöver kommentera om det.

  känner mig så kluven, hon säger att hon ångrar sig jättemycket och att hon inte vill göra om det.

  vad är era åsikter kring att hon ligger med andra efter att vi sagt allt detta till varandra?  är det respektlöst eller är det bara jag?
  vad ska jag göra?

  Jag ser det som att det kan vara enklare för er att fortsätta nu. Båda gjort samma fel, så ingen av er har någon hållhake över den andre. An eye for an eye. Dock om det hänt tidigare så kan det hända igen, var beredd på det.

  Hej

  Det verkar som om ni gillar att ligga runt båda två.Kanske är det enklare om ni är singlar,så kan ni ligga med vem ni vill,när ni vill.Om man vill ha en seriös,varaktig relation,så kanske man först ska lära sej att säga nej till andra.Lycka till.

  Avatar

  Förmodligen ville hon bara hämnas…inte så smart eftersom det undergräver hennes trovärdighet.Varför gjorde hon slut om hon själv lätt kan vara otrogen…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.