Hem > Forum > Relationer > Svårt att få kontakt med tjejer/kvinnor

Svårt att få kontakt med tjejer/kvinnor

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag är en man på 49 år och jag har svårt att hitta någon som kan tänkas bli min partner. Jag vet inte riktigt vad det beror på men en anledning kan vara att jag inte har bil och körkort. Det i kombination med att en lokal busslinje lades ner hösten 2022 gör det lite svårt för mig att kunna ta mig till olika platser. Sedan bor jag på en liten ort och många vet vem jag är men trots det så är det svårt att hitta någon partner. Jag har provat olika dejting appar och fått svar men då oftast från personer som bor 1000 km ifrån mig. På webbaserade dejting sidor får jag många svar men det är svårt att hitta rätt då de oftast vill att man betalar för att kunna skicka meddelanden och i det långa loppet blir det ganska dyrt.

    Finns det någon i detta forum som läser detta och bor nära mig? Bor i 0431-området och mina intressen är musik och sport, spelar Frågequiz i mobiltelefonen varje dag. Finns det någon som delar något av mina intressen? Blir glad om jag får svar från någon helst tjej.

    Varför åker du inte in till närmsta större stad då och träffar människor?

    Åk med buss eller tåg åtminstone en gång i veckan så har du större chans. Försök hitta aktiviteter att göra med andra människor, som någon sport eller kulturaktivitet minst en gång i veckan så har du större chans att hitta en partner.

    Hej

     

    Jag förstår precis ditt problem, även fast jag bor i en mindre stockholmsförort.

    Jag är 42 har aldrig varit i ett förhållande. Jag har också provat på dejtingappar speciellt, Happy Pancake.

    Där har jag fått kontakt med ganska många män sedan december förra året, men alla har visat sig vara oseriösa och endast vill ha ett KK förhållande.

    Jag har ADD, är introvert och högkänslig, blyg och social ångest. Med lite dåligt självförtroende. Det är väl därför jag inte kan hitta någon.

    Män brukar inte visa intresse för mig irl.

    Jag är med i en trevlig seriös dejtinggrupp på Facebook som heter “Seriös dejting – Singel över 40”.

    Jag har inte hittat någon där dock, än. Men det är många som har hittat en partner där.

    Har du Facebook, rekommenderar jag dig den gruppen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.