Hem > Forum > Relationer > Största sveket. Fick läsa det i tidningen.

Största sveket. Fick läsa det i tidningen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • För snart en vecka sen läste jag tidningen och såg min egen man. Blurrad men helt klart han. Sexhandel! Läster intervjun. Han har köpt sex i tio år! Han erkände det för mig då.

   

  Just nu har jag inget fotfäste. Jag har rymt till några nära och har bott här sen dess. Snart måste jag tillbaka till mitt riktiga liv. Men hur fan gör man det?

   

  Jag vill att han ska älska mig. Jag vill hata honom. Jag vill att han ska känna. Jag ska inte men jag vill fan slå honom. Jag vill dela resten av mitt liv med honom. Jag hatar att höra hans röst i telefonen för det känns så jävla bekant. Jag hatar att se mig själv i spegeln just nu. Jag vill att han ska älska mig. Vi träffades igår för att prata. Vi hade sex. Det var underbart. Idag kan kroppen inte vara stilla. Jag känner mig helt psykiskt sjuk! När kommer man må bättre? Går det ens? Ska jag lämna honom? Får jag bo kvar med honom?

  Kära du. Det var en helvetisk situation du hamnat i. Jag är man, en gift man som lever i ofrivilligt celibat. Visst har det dykt upp tankar i mitt huvud att träffa någon för att äntligen få njuta av den sexuella delen av livet. MEN jag älskar min fru! Jag älskar henne så obehärskat att jag hellre lever utan sex än att bedra henne. Varför vill hon inte ha sex med mig? Förmodligen för att jag på något sätt inte längre attraherar henne. Jag jobbar med att visa mig värdig henne och hennes åtrå. Så länge hon ”vill” vara gift med mig kommer jag att vara henne trogen. Men så är det kanske inte för alla? Om din man tycker att han får för lite sex kanske han inte kan stå emot? Men då borde han prata med dig och säga hur han känner det INNAN han sviker dig! Och att köpa sex innan han pratat med dig om problemet? Är det en man eller en finnig omogen  tonårspojke? Något fel är det helt klart i hjärnkontoret. Bristande impulskontroll är nog det minsta problemet om han har hållit på i 10 år. Jag hade nog stuckit innan någon hade hunnit stava till skilsmässa, men det är jag det. Och utan att ha varit i dina skor dessutom. Som jag älskar min fru finns risken att jag hade förlåtit det mesta mot ett löfte att få ensamrätt i fortsättningen. Fast det hade gjort djävulskt ont. Jag vet inte om jag med min depressiva natur hade orkat.

  Ditt beslut måste kännas rätt i både mage och hjärna! Lyssna på dig själv. Kan du lita på honom efter detta? Var det försoningssex utan trohetslöfte/trovärdighet du fick?

  Lycka till med DITT beslut!

   

   

   

   

  Trådstartaren

   

  Tack för ditt svar.

  Idag känner jag mig starkare. Jag har bestämt mig för att vi ska skilja oss. Vill faktiskt aldrig mer se honom. Har läst artikeln igen och igen och igen. Just nu känns det som att jag äntligen vaknade.

  Jag önskar dig lycka till i ditt beslut. Du verkar vara en person som vill kunna leva helhjärtat i en relation som präglas av ömsesidig kärlek och tillit. När man har blivit sviken kan man lätt trilla i ett av två diken: Snabbt gå in i en relation för att få bekräftat att man duger, eller inte våga lita på någon mer. Ingetdera är särskilt lyckat. Jag önskar att du, när du har bearbetat den sorg som är naturlig i din situation, ger dig tid att (om du blir förälskad igen) utvärdera nästa tilltänkta partners värderingar och pålitlighet innan du ger för mycket av dig själv. Kan man fungera som vänner och lita på varandra då, är det tryggare när man vill ta relationen ett steg vidare. Den som älskar orkar vänta på det!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.