Hem > Forum > Relationer > Singel igen, jag slits itu

Singel igen, jag slits itu

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    Blivit dumpad av min fästman sedan två år. Jag mår fruktansvärt av detta och måste ha någon hos mig för att inte göra något dumt. Vi älskar varandra men pga omständigheter som är jobbiga för honom valde han att avsluta relationen. Detta var mitt livs kärlek och allt var väldigt bra i vår relation så chocken är total. Jag planerade att avsluta mitt liv, skrev tom ett avskedsbrev men i sista stund ångrade jag mig o ringde efter hjälp. Det som gör ont är varför uppbrott alltid gör så fruktansvärt ont i en. Rationellt tänker jag framåt men känslomässigt är jag ett vrak och för första gången rädd för att gå vidare och känna positivt om framtiden och att hitta en ny kärlek. Men samtidigt känner jag att utan en ny kärlek vill jag inte existera. Jag vill ha någon som är min bästa vän och som jag kan lita på.

    Jag blev precis dumpad. Så förstår känslorna. Har suicidhistorik och får tyvärr själv sådana tankar – MEN det är inte värt det.

    Gör så jävla ont just nu – du är inte ensam i smärtan. Någon gång ska det lätta, jag önskar att det händer imorgon…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.