Hem > Forum > Relationer > Singel hela livet?

Singel hela livet?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Trådstartaren

  Jag börjar seriöst känna att det inte går att hitta någon för mig. Jag har inte direkt väldigt många vänner så inte ofta jag träffar nya människor heller, jag har väldigt svårt att prata med nya personer och känner mig oftast klumpig och svårt att prata med.
  Jag har provat en del online dejting, jag försöker enbart ta kontakt med dem som jag anser är i lagom ålder och som verkar ha liknande värderingar, intressen osv. Jag har kollat upp en del hur man bör inleda en konversation och framförallt vad man inte bör säga. Jag försöker att visa på att vi har liknande intressen eller intressera mig för något av deras intressen men får aldrig (fått 1 svar på kanske 25 tjejer den senaste månaden).

  Jag har försökt börja vänja mig och vara nöjd med tanken på att vara singel hela livet. Verkar vara mer hälsosamt att göra så än att banka huvudet i dejting muren.
  Vet inte vad jag ska göra.
  Vad är vanliga misstag killar gör som gör att tjejer inte svarar?

  Hej! Jag känner igen i stort sett hela din berättelse. Skillnaden är väl bara att jag är tjej.

  Mitt problem var mycket att jag hade så brottom, stressen av att alla hade någon och att jag inte hade det pluss att klockan tickade och man inte blev yngre så att säga. Jag va på många dejter, alla via nätet. Jag hade kanske problemet av att jag va kär i kärleken. Dvs, längtade efter relationen så mycket. Det man måste inse är att det tar tid. Därför kunde mina känslor ibland lura mig. Att jag så gärna ville bli ihop med någon att jag trodde jag fick känslor, men jag hittade inte den personen som de klickade med.

  Så fort jag la hela stressen på hyllan så hittade kärleken mig. På Facebook av alla ställen. Träffades via en grupp för psykisk ohälsa, började prata som vänner och sen började vi ses. Det klickade och vi har varit ihop sen dess. Är sambos och ser en lång framtid tillsammans. Då vill jag framföra att de va så många gånger jag hade tanken att jag skulle bli singel för evigt. Trodde aldrig detta va möjligt för mig.

  De killar kan göra fel är att vara för på, de är även något tjejer kan göra fel naturligtvis. Men jag upplevde många gånger att en del valde mig som första bästa, och att dom inte hade tiden att prata och lära känna mig på djupet. Dom ville bara kramas och pussad vid dejt två. Sånt kan inte jag. Jag vill ha känslor för personen innan jag går vidare till det stadiet.

  Sen tror jag väl också att det som oftast gör att något inte går vidare är att kontakten bryts. Här är vi tjejer väldigt dumma och osäkra av oss. Vi vill att killen hör av sig då och då för att vi ska känna bekräftelsen att killen i fråga fortfarande är intresserad. Jag vågade aldrig vara den som hörde av mig först efter att man setts, för var livrädd för att vara klängig eller för på. Men det borde inte vara något fel att visa sitt intresse, oavsett vem som gör det. Desto snabbare man lägger korten på bordet desto snabbare kommer man vidare. Ingen mår bra av att gå och undra.

  Ge inte upp. Inget är omöjligt. Men bara för att du inte hittar rätt just nu, så betyder de inte att rätt person inte hittar dig. Sen leende, ödmjukhet, omtänksamhet och självförtroende är attraktivt.

  Stor kram och lycka till.

  Trådstartaren

  Hej! Jag känner igen i stort sett hela din berättelse. Skillnaden är väl bara att jag är tjej. Mitt problem var mycket att jag hade så brottom, stressen av att alla hade någon och att jag inte hade det pluss att klockan tickade och man inte blev yngre så att säga. Jag va på många dejter, alla via nätet. Jag hade kanske problemet av att jag va kär i kärleken. Dvs, längtade efter relationen så mycket. Det man måste inse är att det tar tid. Därför kunde mina känslor ibland lura mig. Att jag så gärna ville bli ihop med någon att jag trodde jag fick känslor, men jag hittade inte den personen som de klickade med. Så fort jag la hela stressen på hyllan så hittade kärleken mig. På Facebook av alla ställen. Träffades via en grupp för psykisk ohälsa, började prata som vänner och sen började vi ses. Det klickade och vi har varit ihop sen dess. Är sambos och ser en lång framtid tillsammans. Då vill jag framföra att de va så många gånger jag hade tanken att jag skulle bli singel för evigt. Trodde aldrig detta va möjligt för mig. De killar kan göra fel är att vara för på, de är även något tjejer kan göra fel naturligtvis. Men jag upplevde många gånger att en del valde mig som första bästa, och att dom inte hade tiden att prata och lära känna mig på djupet. Dom ville bara kramas och pussad vid dejt två. Sånt kan inte jag. Jag vill ha känslor för personen innan jag går vidare till det stadiet. Sen tror jag väl också att det som oftast gör att något inte går vidare är att kontakten bryts. Här är vi tjejer väldigt dumma och osäkra av oss. Vi vill att killen hör av sig då och då för att vi ska känna bekräftelsen att killen i fråga fortfarande är intresserad. Jag vågade aldrig vara den som hörde av mig först efter att man setts, för var livrädd för att vara klängig eller för på. Men det borde inte vara något fel att visa sitt intresse, oavsett vem som gör det. Desto snabbare man lägger korten på bordet desto snabbare kommer man vidare. Ingen mår bra av att gå och undra. Ge inte upp. Inget är omöjligt. Men bara för att du inte hittar rätt just nu, så betyder de inte att rätt person inte hittar dig. Sen leende, ödmjukhet, omtänksamhet och självförtroende är attraktivt. Stor kram och lycka till.

  Tack för ditt svar, är glad att du hittat någon bra!
  Känner inte att jag direkt riskerar att vara för på eftersom de aldrig svarar på det första meddelandet. Om det inte är att vara för på att skriva något i stil med ”Hej, ser att du också gillar skräckfilmer. Sett någon bra senaste tiden?” Fast ska man isf skriva ”Hej hur är det, eller vad gör du” och verkligen inte sticka ut alls.
  Låter som min idé att lägga allt på hyllan är den bästa lösningen. Då slipper jag tänka på det och händer det så händer det.

  Okey då förstår jag. Tjejer kan vara kalla: Jag tycker alltid man ska svara även om det bara är för att säga att man tyvärr inte vill starta en kontakt. Man vill ju ändå veta och slippa undra och vänta. Jag tycker de du skriver är helt korrekt, kan väl bara hända då att du skriver till fel personer. Otur helt enkelt. Men då är du bara värld bättre. Jag tror att alla är ämnad för någon era vägar har inte korsats än bara. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du hittar din rätta. För min del kan jag bara säga att de va värt all väntan, för de jag har nu är äkta. Anledningen för att de inte klickade för mig tidigare var för att jag skulle träffa han jag är med nu.

  Fokusera på att ta hand om dig och gör saker som får dig att må bra. Det är viktigt, de andra kommer falla på plats.

  Trådstartaren

  Okey då förstår jag. Tjejer kan vara kalla: Jag tycker alltid man ska svara även om det bara är för att säga att man tyvärr inte vill starta en kontakt. Man vill ju ändå veta och slippa undra och vänta. Jag tycker de du skriver är helt korrekt, kan väl bara hända då att du skriver till fel personer. Otur helt enkelt. Men då är du bara värld bättre. Jag tror att alla är ämnad för någon era vägar har inte korsats än bara. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du hittar din rätta. För min del kan jag bara säga att de va värt all väntan, för de jag har nu är äkta. Anledningen för att de inte klickade för mig tidigare var för att jag skulle träffa han jag är med nu. Fokusera på att ta hand om dig och gör saker som får dig att må bra. Det är viktigt, de andra kommer falla på plats.

  Tack, jag ska försöka ha tålamod och försöka tänka att de som inte svarar vill jag ändå inte ha kontakt med.

  Precis. Tänk så. Du är värd bättre

  Här är en till. 👋

  Jag resonerar väl att jag är den jag är och kan inte vara annat. Tycker inte andra om det så får det vara. Såklart anpassar jag mig något för helt sig själv kan man nog aldrig vara.

  Men mitt råd är att inte investera så mycket på en gång. Då känns det inget speciellt om det går åt pipan, man får se det lite som en intervju.  Det är lite lättsamt snack å så men sen är det ju dags att ses för att se om man klickar. Men man behöver absolut inte ha sex de första gångerna man ses. Jag vill veta om vi skulle kunna passa tillsammans och om vi funkar ihop. Om det är en bra person som vill lära känna en så respekterar de dig.

  Jag har inte så mycket att prata om som folk kan relatera till då jag varit sjuk så mitt andra råd (om du själv varit det) är att träffa någon som gillar samma intressen. Man fastnar annars i saker som andra kan tycka är för vardagligt att prata om. Jag ställer hellre frågor än att prata om mig själv. Jag vet inte hur man pratar om film och musik för jag kan inte så mycket om det.

  Sedan sitter jag aldrig och väntar för är det intressant så hör folk i regel av sig. Gör de inte det så går man vidare. Å man får räkna med att folk snackar med fler åt gången. Jag kräver inte att de ska säga att de inte vill prata mer för det märker man ändå.

   

  Jag börjar seriöst känna att det inte går att hitta någon för mig. Jag har inte direkt väldigt många vänner så inte ofta jag träffar nya människor heller, jag har väldigt svårt att prata med nya personer och känner mig oftast klumpig och svårt att prata med. Jag har provat en del online dejting, jag försöker enbart ta kontakt med dem som jag anser är i lagom ålder och som verkar ha liknande värderingar, intressen osv. Jag har kollat upp en del hur man bör inleda en konversation och framförallt vad man inte bör säga. Jag försöker att visa på att vi har liknande intressen eller intressera mig för något av deras intressen men får aldrig (fått 1 svar på kanske 25 tjejer den senaste månaden). Jag har försökt börja vänja mig och vara nöjd med tanken på att vara singel hela livet. Verkar vara mer hälsosamt att göra så än att banka huvudet i dejting muren. Vet inte vad jag ska göra. Vad är vanliga misstag killar gör som gör att tjejer inte svarar?

  För mig är det nog inte omöjligt att det blir så.

  Jag lyckas inte göra mig tillräckligt spännande och intressant. Inte tillräckligt att erbjuda. Är man för tillmötesgående kan man bli tagen föregivet och bli utnyttjad, men är man för neutral och återhållsam kan man skrämma bort folk. Hittar man ett bra läge där emellan är det bra utan att lämna ut sig för mycket och för tidigt.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.