Hem > Forum > Relationer > Sambo kärlek

Sambo kärlek

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej! Jag har väldigt dåligt samvete, och vet inte vem jag ska prata med om det här. Är i en relation sen 4 år tillbaka, med en kille jag verkligen gillar och älskar.
    men på senaste tiden har jag blivit väldigt attraherad av en tjej. Jag känner skuld för jag borde inte ha känslor för någon annan än min partner.
    Hur skulle ni lösa situationen? Vet redan att det är fel av mig att känna såhär, men jag kan inte riktigt rå för mina känslor. Jag kan vänta på att känslorna försvinner för den här tjejen. Eller prata med min partner om mina känslor? Men vill absolut inte göra honom ledsen.

    Avatar

    Tror på att försöka kväva de här känslorna för tjejen? Det är jättevanligt att vara i en relation men få känslor för någon annan. Ganska naturligt egentligen. Av vad jag hört från min omgivning som är gifta händer det då och då att de stöter på folk som de hade kunnat inleda en relation med, men där de får tvinga sig själva att skapa distans till den personen. Exempelvis på jobbet med en kollega som de kommer lite väl bra överens med. Litegrann det här med att ofta matchar man med fler personer som man springer på i livet. Det gäller då bara att inte “nappa på det” utan fortsätta investera i relationen till sin partner. Jag tycker inte du ska säga något till din partner i det här läget.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.