Hem > Forum > Relationer > Prioriter tiden

Prioriter tiden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej jag dejtar en tjej och vi både två är kära i varandra, men på senaste har jag börjat märka att jag gör tid för henne så hon kan få prata av sig och bygga en starkare relation med mig.

    Det jag fastnat på är att jag ger henne tid jag egentligen inte har och endast för att hon ska förstå att jag prioriterar henne, men hon gör rena motsatsen, hon arbetar mer för att skapa tider där hon slipper prata med mig, det känns som att vi pratar endast om hon känner att hon behöver det och att hon ej tar hänsyn alls, har försökt säga det och hon påstår att jag överdriver utan att kunna argumentera för sin åsikt.

    Vad hade du gett din yngre ”själv” för tips om du gått igenom detta?

    Tacksam för svar

    Om relationen överlag får dig att må bra, alltså att hon får dig att må bra generellt – då tror jag det innebär att den här tjejen är lite av en egoist, men har en positiv inverkan på dig också – så det kan vara värt att vara tillsammans eftersom det positiva överväger det negativa. Är det däremot så att det här genomsyrar det mesta i samtalen, att du blir återkommande irriterad och känner dig bortprioriterad mer eller mindre hela tiden, då tror jag på att dumpa den här tjejen, faktiskt. Det låter inte så trevligt gjort av henne att ordna tid för att slippa prata. Det låter faktiskt lite sjukt att hon beter sig på det sättet?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.