Hem > Forum > Relationer > Partners relation till ex

Partners relation till ex

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Jag har sedan 2 år tillbaka ett jättefint förhållande med min nuvarande partner.  Det har dock kommit fram under tiden att dom ”killkompisar” hon festar med eller umgåtts med på krogen, dansat , pratat osv.. har hon en historia med. Allt från gammal KK till min egentliga rival under tiden vi träffades, hon valde mig före han tillslut. Hon menar på att hon är bra kompisar med dom & att jag inte kan säga att hon inte får umgås med dom. Hon vet om att jag mår sjukt dåligt över det här & väljer nu inte att säga något om vilka hon träffar osv när hon är ute. Och hon är ute väldigt mycket på krogen eftersom hon pluggar & anser att det måste man göra då.  Jag har följt med ut ett antal gånger , men då när jag närmat mig henne eller rentav pratat med henne så får jag som svar ” du får göra något annat, jag ska dansa med mina kompisar” eller ”vi är vid baren, men du får inte komma hit” . Hon har även berättat att en gång när jag kom ut på dansgolvet för att göra dom sällskap så tänkte hon ”oh shit, fan” och gömde sig.

   

  Hon menar på att jag är svartsjuk & det är jobbigt för henne. Men jag tycker hon bygger upp den där svartsjukan genom att hålla på såhär. Men att hon har kontakt med ex, kk osv är inte svartsjuka, det tycker jag bara är olämpligt i ett förhållande.

  är det mig det är fel på? Någon annan som varit i liknande situation som kan berätta hur ni löste det?

   

  Mvh

   

  När jag läser din text, så undrar jag om ert förhållande är så fint som du kallar det?

  Jag har haft många partners i mitt liv och har nog utsatt eller utsatts för allt man inte ska göra i ett förhållande. Har själv varit student och deltagit i allt vad det innebär. För mig låter det som att din flickvän exkluderar dig från en stor del av hennes liv, och inte heller känner någon större respekt för dig.

  Har du pratat med henne om hur hennes beteende faktiskt sårar dig? (glöm svartsjukan, för det är inte normalt att omge sig med gamla ligg och andra som aktivt ligger med en vid varje chans. inte när man är i tvåsamhet). Ger hon dig känslomässigt gensvar när ni pratar om andra saker?

   

  Mvh

  Själen som fått hjärtat trampat på fler gånger än en kan räkna.

  Trådstartaren

  När jag läser din text, så undrar jag om ert förhållande är så fint som du kallar det? Jag har haft många partners i mitt liv och har nog utsatt eller utsatts för allt man inte ska göra i ett förhållande. Har själv varit student och deltagit i allt vad det innebär. För mig låter det som att din flickvän exkluderar dig från en stor del av hennes liv, och inte heller känner någon större respekt för dig. Har du pratat med henne om hur hennes beteende faktiskt sårar dig? (glöm svartsjukan, för det är inte normalt att omge sig med gamla ligg och andra som aktivt ligger med en vid varje chans. inte när man är i tvåsamhet). Ger hon dig känslomässigt gensvar när ni pratar om andra saker? Mvh Själen som fått hjärtat trampat på fler gånger än en kan räkna.

  .

   

  Hej!

  Det är alldeles underbart när vi är med varandra. Vi har distans nu pga studierna. Så varannan helg är bestämt att vi ska ses. Men 99% av gångerna jag är hos henne måste vi vara inne för hon vågar inte berätta för klassen eller kompisarna att jag är där osv..delvis för hon menar på att dom blir arga & tycker hon är tråkig som är med mig ”hela tiden”.

  Jag anser att när man är i ett förhållande så är det inte mer än rätt att man avslutar all kontakt med gammal intim historia pga respekt för sin partner.

  Hon brukar väl ge mig gensvar, sålänge det inte är något hon måste ändra på som hon tycker är ”okej”. Då blir det tjurigt direkt..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.