Hem > Forum > Relationer > Otillräcklig

Otillräcklig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • känner mig kluven.

  Min pojkvän sen 1 år tillbaka säger att han inte gillar sex och allt det innefattar.. vilket jag har respekterat. Så han får ta mer initiativ till sex och sånt för att känna sig bekväm.
  Men han följer massa lättklädda tjejer på Instagram och TikTok, och häromdagen så råkade jag se ett inlägg i hans IG feed med en typ 20 åring från en mindre stad i Sverige, som inte är OF modell.
  I underkläder posande för en intim bild. Som han bläddrar förbi jättefort. Vilket han sedan varit inne och likeat när jag inte var nära (ja jag var tvungen att kolla, ja jag vet att det är ett problematiskt beteende från min sida), och har även varit inne och kollat porr varenda gång jag inte varit hemma och när jag somnat (delad historik). Han har även sovit borta alla dagar förutom igår, alla dessa dagar har han kollat på porr. När han var här rörde han mig knappt och spelade hellre tv-spel.

  Han distanserar sig och har knappt rört mig på 4 veckor..
  I somras tog han kontakt med tjejer på badoo och tinder under en svacka.. Han har obehandlad bpd, och jag är så rädd för att ta upp detta så han ska välja att ge upp istället, och allt jag vill är ju bara att bli älskad, åtrådd och att få vara med honom. Varför duger jag inte längre? vad är det för fel på mig? överreagerar jag? det kanske bara är jag som måste jobba på min svartsjuka? är detta normalt?

  Alltså hur ska man tolka och reagera på detta? Behöver råd, för att inte dra förhastade slutsatser. Kanske är normalt för killar och att man inte ska göra så stor grej utav det?

  Men jag hade iaf inte gjort likadant utan att få dåligt samvete?
  Men jag känner mig ful och äcklig typ och som att jag inte duger, vilket inte känns speciellt hälsosamt det heller?

  Jag har själv autism (asperger) och depression och en jävla procent tillits problem verkar det som. Men jag vet att jag älskar honom och litar på honom, och att jag vill vara med honom. Så problemen ligger ju hos mig. Vad ska jag göra?

  Jag bryter ihop och kraschar utav detta, och jag hatar mig själv så jävla mycket. Men jag ser inte ut som de tjejer han verkar tända på, och jag vet inte om jag någonsin kommer göra det.
  Men jag vet inte om jag orkar med mer nu, det känns som en ouppnåelig gräns som jag aldrig kommer kunna nå, och jag vill bara krypa ur min egen kropp för den äcklar mig så jävla mycket just nu för att jag inte ens kan räcka till för att attrahera min pojkvän?

  fy fan..

  Hej. Det låter som att du har det jobbigt! Förstår det på det du skriver, verkligen. Du säger att han nekar sex samtidigt som han kollar porr och tjejer lättklädda på IG? Och han kollar sånt när du inte är där? Det är såklart inte bra 🙁

  Det är hemskt att vara i en relation och inte få beröring och närhet. Jag menar det är ju därför man är i en relation. Klart man vill känna sig åtrodd av den andre!

  Ni hade en svacka, och då tog han kontakt med andra? Verkligen respektlöst mot dig! Du överreagerar inte. Det spelar ingen roll om det är normaölt för killar att göra så. Just för att DU känner dig obekväm så är det inte okej i ert förhållande.

  Du skriver att du ör rädd för att ta upp det här samtalet. Men du mår dåligt för att det händer. Kanske du måste ta upp det på nått sätt? Du måste göra det klart att du inte tänker acceptera sånt beteende från honom om han ska vara din partner. Sätt din standard och boosta din självrespekt!!

  Hata inte dig själv, det är sorgligt att du känner så! Ta det här som ett tillfälle att utveckla dg själv och inse att ditt värde inte beror på respektlösa killar!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.