Hem > Forum > Relationer > När män leker med mig

När män leker med mig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har aldrig haft pojkvän. Jag har bara blivit sexuellt utnyttjad flera gånger när jag var psykotisk. Har en man närmat sig mig, så var det bara för att leka med mig. Dem gick till andra kvinnor, så det var svårt att vilja störa. Men ibland känns det som att män har bara lekt med mig för att jag hade en diagnos.

   

  Nu är jag 30 år och funderar mycket över att skaffa familj. Men samtidigt så vet jag inte hur jag ska hitta rätt man. Jag vill ha en man jag verkligen är kär i, men kan samtidigt tänka klart. Efter alla erfarenheter över att män leker med en, så börjar man tappa hoppet över sin egen förmåga.

   

   

   

  Avatar

  Hej!

  Jag skulle bara vilja skicka en liten tanke att det kanske inte är dig och din ”förmåga” det är fel på utan männens oförmåga att känna empati när de utnyttjar någon som inte kan försvara sig. En tanke som hjälpt mig är att man faktiskt inte behöver en man för att skaffa barn längre, det går att skaffa barn på egen hand nuförtiden. Genom insemination.

  Skulle du bli kär i en man som faktiskt är snäll och bra är ju det kanon men jag tycker det är skönt att slippa stressen att man måste ha en man för att skapa familj etc.

  Bara några tankar från mig 🙂

  Avatar

  Det är otroligt grymt och ett iskallt beteende att utsätta en försvarslös person som är i dåligt skick. Känner hur jag blir väldigt upprörd å dina vägnar över dessa ynkryggar till människor. Tusen kramar till dig!

  Vet inte om det är något tröstande att jag säger att jag varit med om liknande grejer själv. Menar på att peka på att du inte ensam om att bli lurad när man mått som allra, allra sämst. Min teori är att de här förövarna är såna fula typer att de kan dras till oss som inte kan freda oss, eftersom vi är så sjuka då?

  Det jag dock märkt är att ju friskare jag själv blivit desto lättare har jag fått att urskilja dessa fula typer från mängden. Jag tror, och hoppas, att även du kan känna att du får tillbaka självförtroendet att lita på dina instinkter!

  Jag menar att – som jag tolkar det – är du friskare nu, och därför kommer du kunna reagera och försvara dig på ett helt annat sätt än när du varit i dina livs värsta tillstånd?

  Det kan vara en enorm skillnad i vilka förmågor man har som frisk och sjuk. Så hur man försökte ”tänka” när man inte såg varningssignalerna och blev lurad när man varit sjuk kan egentligen säga extremt lite om ens generella förmåga att hitta pålitliga män?

  Det var några tankar från mig. Vet inte om det hjälper nåt men jag hoppas det.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.