Hem > Forum > Relationer > Mitt ex sexuellt utnyttjade mig…

Mitt ex sexuellt utnyttjade mig…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag var nyligen i en relation med en kille. Han verkade som världens trevligaste och mysigaste kille innan vi blev tillsammans.
  Vi började dejta och redan då började han ta på mig fast jag inte ville men jag tänkte inte på det då jag inte varit i ett förhållande tidigare.

  När vi sedan blev tillsammans så hann det gå två dagar in i förhållandet innan han ville börja ha sex. Jag varken ville eller inte ville så jag gick med på det i rädsla att han skulle lämna mig då han klagar på att hans ex inte ville ha lika mycket sex som han ville.

  första månaden var det inte massor av problem, jag gick med på det fast jag inte ville men jag sa inget så jag kan inte riktigt säga något om det.

  efter det gått runt en månad i förhållandet vågade jag börja säga nej men när jag väl gjorde detta så svarade han med omoget svar om att jag kanske borde sova hemma eller bara att han ignorerade mig tills jag gick med på det till slut 🙁

  i slutet av vårat förhållande kunde jag vakna med hans fingrar inuti mig eller så kunde han göra saker fast jag sa nej, detta hände när jag sov över med honom och till och med på offentliga duschar när vi campade med hans familj.

  jag började prata med en kille som jag nästan var tillsammans med för något år sedan och berättade lite snabbt för honom om hur jag mådde i detta förhållandet och han hjälpte mig ut ur det.
  Jag försökte göra slut med den här killen i en månad medans han kontinuerligt hotade med att ta sitt liv om jag gjorde slut med honom.

  jag har nu gjort slut med honom och dejtar den killen som hjälpte mig ur det. Jag var hemma hos honom för första gången förra helgen och har berättat nästan allt för honom och han lyssnar och förstår till skillnad från alla andra i mitt liv.

  Han och jag gick steget längre och både han och jag var tydliga med att båda ville och det kändes helt rätt men efter det fick jag ett totalt breakdown för att jag tänkte på det mitt ex gjort men där låg min nya kille, och höll om mig medans jag grät och pratade med mig om hur jag inte förtjänade det

  jag går i samma klass som mitt ex nu och mår otroligt dåligt varje dag och vet inte om jag kan berätta exakt allt som hände för den nya killen då jag inte vill skrämma iväg honom.

  ville bara få ut allt dehär och kanske att någon bryr sig på något sätt ändå 🙂

  Hej,

  Är jätteledsen att det hände dig, går du till någon och pratar om det? Om inte kanske du skulle göra det. Bra att din nya kille verkar förstå dig. Var bara försiktig och gå inte för snabbt fram. Var öppen och berätta så mycket du känner dig bekväm med. Bryr han sig om dig på riktigt kommer du inte kunna skrämma iväg honom.

  Ta hand om dig! Kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.