Hem > Forum > Relationer > Mitt ex, psykopat & pedofil

Mitt ex, psykopat & pedofil

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Hjälp mig. 4 dagar sen jag gjorde slut, 4 dagar med no conctact nu. Han sitter på inlåst på rättspsyk just nu, annars skulle jag nog aldrig klarat av att lämna. Vill inte må såhär. Fysisk och psykisk misshandel i alla år tsm och all manipulation och gaslighting gör att jag känner mig galen. Han är vad rubriken säger och mer, jag önskar att han aldrig kommit in i mitt liv. Jag var trasig och traumatiserad redan innan vi möttes, jag har sett och levt i en väldigt mörk del av världen nästan hela mitt liv, men där han lever där är det kolsvart, det är vidrigt och fruktansvärt och fullkomligt normalt i hans ögon. ”Jag känner jätte många som gillar det, så hur kan det då vara konstigt?”. Det var hans svar till mig då jag råkade se material på barn som han tittat på. Det var 2 år sen. Jag har mått illa varje dag sen dess. Det känns som att han har nån slags kraft över mig och hur mkt jag än försöker komma ifrån honom så drar han mig tillbaka på nåt sätt. Det känns som att han är en drog och trots att jag vet att han kmr bli min död om jag fortsätter så klarar jag inte av att sluta.
    Hjälp. Jag vet inte vad jag ska göra.

    Avatar

    <3 Oj, så fruktansvärt! Otäckt också. Det finns en jättebra podcast som heter “Älskade psykopat” (kanske redan känner till den?) som jag varmt kan rekommendera. Den handlar framförallt om personer som haft relationer till psykopater.

    Trådstartaren

    Har aldrig lyssnat på en podd i mitt liv men ska absolut kolla upp den! Tack så mkt för tipset <3 tar alla tips jag kan få.

    Avatar

    <3 Förstår att du mår förskräckligt efter att ha varit utsatt för psykisk och fysisk misshandel av den här personen i flera år. Supertraumatiskt. Man fattar att det är riktigt, riktigt allvarligt också när han sitter inne på rättspsyk. Har du någon kontakt med polisen och liknande för att få skydd?

    (den där podden finns på Spotify förövrigt)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.