Hem > Forum > Relationer > misstänka otrohet

misstänka otrohet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag har råkat få ett mail till mig istället för till min sambo, då våra adresser är rätt lika och personen ifråga har oss båda som kontakt.

  Där ser jag deras konversation hur mycket de tänker på varandra, med smileys och ”tänker på dig” mm….. Jag har varit med och träffat denna kvinna flera gånger i jobbet och har nu såklart jättesvårt för att ta ett möte med henne igen.

  Har konfronterat honom med detta och han säger att det bara är affärsmässigt och sån han är. Han skriver alltid ”kärleksfulla” mail för då går affärerna bättre…… Tycker då synd om kvinnan i fråga ifall hon får ”fel” vibbar och bett honom tänka på detta för både hennes och MIN skull. Han bedyrar att han älskar mig och inte vill ha någon annan. Jag tror på det, för jag är hans ”drömkvinna” – men har ändå en känsla av att han vill ”leka” vid sidan om.  Det svider och jag kan självklart inte acceptera det, men vill inte ge upp allt vi har.

  Jag kan inte sluta tänka på detta och har nu lyckats gå in på hans mail – där finns flertal mail mellan dom där han planerar en träff i affärsmässig anda, men jag känner undertoner i mailet som antyder något annat….. ”ser fram emot vårt möte”, ”längtar efter att se ditt leende”, ” räknar dagarna….” etc etc. Jag mår dåligt, kan inte koncentrera mig och kan ju heller inte säga att jag lyckats logga in på hans mail och läst mailen…….

  Hur gör jag?? skall jag avvakta och se vad som händer eller fortsätta konfrontera? skall jag avslöja mig att jag läst mailen? Invänta hans reaktion när det är dags för mötet och konfrontera då? Be att få följa med? vi jobbar ju faktiskt ihop.

  Jag är rätt ”tuff” i vanliga fall, men har nu blivit en mes…..tycker inte om den jag blir i denna situation.

  Skönt att skriva av sig – vill inte ta upp detta med mina vänner då jag skäms över att ha öppnat hans mail.

  Avatar

  Jag skulle ha frågat honom vad han menar med att affärerna skulle gå bättre om mailen är ”kärleksfulla”. Man märker klart och tydligt att du inte tycker detta är okej och därmed bör du även vara tydlig med det

  Jag tycker att du ska konfrontera honom. Fråga honom om han skulle tycka att det är okej om du skulle skriva så med en annan kollega bara för att affärer ska gå bra. Jag skulle även ha frågat om han verkligen tycker att det är okej att riskera hela ert förhållande för att han ska få genom en bra affär?

  Avatar

  Om han vill övertyga dig att det är dig han vill ha och den andra kvinnan är bara genom jobbaffärer då borde det vara ok för dig att konfrontera den andra kvinnan om mailen för se hur hon reagerar. Om du är beredd på det värsta, lita på din intuition

  Avatar

  Jag tycker att dessa mail tyder på en inre önskan hos din partner att vara otrogen. Är orsaken relevant så prata med ngn tillsammans men egentligen ligger nog problemet helt hos honom.. Detta i sig borde kanske snarare få dig att tänka efter hur du själv vill ha det? Om det är ”sådan” han är, dvs skriver på ett sätt som tydligt flirtar och smickrar en annan kvinna, som man ju bara gör när man uppvaktar någon, eller hur?:) Du kanske egentligen först nu börjar se sidor av honom som han egentligen alltid haft.. låter som han säger vad som helst till dig, för att äta kakan och behålla den samtidigt. Förtjänar du inte en bättre man än så?  Ska du ens behöva vara den som ska behöva säga ifrån.. ? Om han verkar älskar dig borde han inte skriva något sådant öht – tror du vet detta innerst inne. Låter mer som han dejtar denna kvinna bakom din rygg.. han vet nog vad han gör. Frågan är om han kan få dig att tro att du förtjänar detta, genom att fortsätta ljuga och ”leka” med – ja, dina känslor är nog mest investerade och det är dem du ska vårda och skydda. Låter som du borde lämna denna relation, tycker jag. Önskar dig allt gott och var rädd om ditt hjärta. Han verkar inte vara det..

  kram

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.