Hem > Forum > Relationer > Min mamma låter inte mig träffa min kille snälla ge mig tips

Min mamma låter inte mig träffa min kille snälla ge mig tips

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej, jag är en tjej på 15 år och har en kille som är 20år han är en fin kille, håller inte på me kriminalitet, jobbar och e familjär. En dålig sak är att han inte vet om min riktiga ålder, utan han tror att jag är 02(20). Allt går så jävla bra mellan oss. de har gått ca 8 månader nu och allt är bara perfekt.
    Men så har vi de problemet. Mamma.

    Jag kommer från en hyfsat sträng familj när de gäller äldre killar. Men ändå berättade jag för mamma om honom efter en tid. Sa att han var 18 år dock och att han visste om min riktiga ålder vilket hon trodde på. Allt gick bra jag fick träffa han och sånt men sen idag så frågade jag mamma om jag fick gå ut med han och bada bubbelpool o så sa hon plötsligt nej. Hon ba ….. Jag vill träffa honom, berätta mer om han, är han kriminell osv. Jag berätta allting men ändå fick jag inte gå ut hon ville träffa han. Han fick betala för bubbelgrejen för att jag inte kunde komma och satt och diskuterade med mamma i en timme, som vi ändå inte kom någon vart med.

    Men det går inte om dom ses så kommer hon fråga honom: hur gammal e du osv och kanske berätta min ålder. Han hade aldrig pratat med mig igen och jag hade mått så dåligt. Får inte träffa han förens mamma träffat han. Men de GÅR INTE! SNÄLLA HJÄLP MIG!

    om mamma får reda på hur gammal han är och att jag ljugit så kommer hon aldrig aldrig aldrig prata med mig igen och det vet jag .

    Han har gjort mig till en sån bra människa, han peppar mig, stöttar mig och får mig och känna mig som världens bästa och lyckligaste tjej. Nu när han är i bilden så går de så bra för mig i skolan, börjar städa mer hemma och hjälpa till. Tvätta och massa andra saker vilket gör mamma glad. Men……..jag vet inte vad jag ska göra vill inte förlora honom

    vi har it setts på en vecka för att han jobbat och idag skulle vi äntligen ses. Men nej nånting ska alltid förstöra min lycka, min glöd och så blir jag bara den tråkiga tjejen igen som bara ligger i sängen och tillslut tappar mig själv igen.
    Hjälp min snälla hur ska jag lösa detta utan att berätta min ålder för han och utan att mamma vet om att jag ljugit för henne. Orkar inte mer vill bara bort 😭😭 vill verkligen träffa han men jag kommer inte på nått sätt alls o lösa det

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.