Hem > Forum > Relationer > Lämnad efter 5 år

Lämnad efter 5 år

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Så nu ligger jag här på soffan och knappt sovit på 2 dygn….ingen sömn eller mat allt man känner är hopplösheten som kryper närmare inpå. 5 år helt borta på 5 min och utan en uns förvarning, allt va verkade ju bra mellan oss. Hade precis skrivit på hindersprövning och den skulle skickas iväg. 6 aug skulle vi gift oss och nu är allt det borta, och allt som finns kvar är tårar och frågor om va som hände? Hon sa till mig att hon inte ville vara en börda mer för mig, vilket jag absolut inte förstår, Fattar inte vart dom tankarn kommer ifrån, senaste tiden har varit tuff för henne men jag har försökt finnas där och gett henne stöd och tröst dom dagarna som vart värst. Vi båda kommer från ganska stökig uppväxt men båda lyckades bryta sig loss och bli bra människor trots all skit vi växte upp med. Och nu ska livet förändras pga 3 ord det är slut….

  Det låter fruktansvärt! Jag lider verkligen med dig! Skulle du kunna få en förklaring lite mer ingående varför hennes känslor förändrats just nu? Kan du försöka göra en överenskommelse med henne om att diskutera er relation i lugn och ro? Vad som är bra och dåligt, vad som är möjligt att jobba på och att förändra?

  Att gifta dig är verkligen en stor sak och inget man bestämmer i en handvändning. Jag tycker verkligen du har rätt att få veta varför hon plötsligt ändrat sig och vill göra slut.

  Trådstartaren

  Satt ner halva natten med henne igår och försökte få henne att förklara hur hon menade och hur det kunde komma så plötsligt, föreslog att vi skulle gemensamt prata med någon men säger bara att jag kommer bli lyckligare utan henne och att hon vill va ensam för hon förtjänar tydligen inte mig enligt henne, förutom hennes depression på senaste tiden har vi haft det perfekt bokade in både resor och spa och nu är allt som bortblåst

  Okej då förstår jag  Låter verkligen hemskt. Har hon fått hjälp med sin depression? Jag tänker att inget är hugget i sten. Kanske finns en chans att hon ändrar sig om hon mår bättre?

  Trådstartaren

  Hon gick hos psykolog ett tag men sa ganska snabbt upp kontakten där och började äta antidepressiva läkemedel och fick veta att hon själv hade ökat dosen för 2 dagar sen, hennes bror ringde mig även idag för att kolla vad som hänt, enligt honom så hade hon sagt att hon sakna mig när jag va borta över helgen och att hon höll på att planera inför bröllopet och han förstår inte heller va som har hänt

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.