Hem > Forum > Relationer > Känns som att hela livet rasar, orkar inte leva

Känns som att hela livet rasar, orkar inte leva

This topic has been reported for inappropriate content

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • This topic has been reported for inappropriate content.

  Jag har efter 5 tuffa år blivit diagnoserad med depression/ångest för ungefär 1 månad sen, och började ta antidepressiv medicin, vilket som många av er vet kan förvärra måendet i några veckor. Dessutom gjorde jag och min föredetta tjej slut efter över 2 år (ungefär 1 vecka efter diagnosen).

  Hon var hela mitt liv och det kändes som att det skulle vara vi två mot hela världen tills vi blir gamla. Vår relation var mest underbar, men ibland var det väldigt mycket bråk (inget fysiskt), delvis då hon har diagnoser som gör att hon har svårt att kontrollera sina känslor, men jag lägger såklart verkligen inte hela skulden på henne. Vi har dock alltid försökt att förbättras och få det att funka.

  En vacker natt, den förjävliga natten för 1 månad sen, så hade vi ett till tjaffs och bestämde att det vore bättre om vi gjorde slut (till slut tjaffsade vi inte utan försökte prata om det moget). Vi sa att vi fortfarande älskar varann, men vi har försökt få det att funka, men vi tror inte det kommer gå. Hon sa också att hon inte vill bryta kontakten med mig, vilket jag var okej med, samt fick mig att lova att inte ta bort henne från sociala medier/hennes nummer. Dessutom kom vi överens om att inte hålla på eller ligga med andra ett tag då det skulle såra den andra.

  Morgonen efter flyttade jag därifrån tillbaka till mina föräldrar, ca 70km bort.

  Dock rätt fort så insåg jag att jag ångrade det så hemskt mycket. Samtidigt så vände hon på nåt sätt och ville inte ha kontakt med mig på ett tag. Jag började må värre och värre, grät/gråter varje dag, får panikattacker där jag gråter och har svårt att andas, började spy och svimmade en gång på jobbet (första gången jag svimmade i hela mitt liv). Emellanåt så höjde jag också dosen på mina antidepressiva.

  Efter ett litet tag, dagen innan vi skulle träffas för att lämna/hämta resten av våra kläder och annat så ringde jag henne fylld med tårar av ånger och bad henne om att försöka igen. Då sa hon att hon redan legat med nån annan, det HON sa att vi inte skulle göra. Allt hon sa och vi kom överens om kastade hon i soptunnan o gjorde tvärt om, som att det var planerat för att få mig att må sämre så att hon ska ha det lättare (kanske bara hjärnan som spelar mind tricks på mig). Så fort jag hörde det så fick jag den äckliga bilden i huvudet av henne som ligger o porrar me nån annan och började direkt rå-spy och få en till panikattack. Kände mig äcklad, orespekterad, krossad och allt mittemellan, även fast vi inte längre var tillsammans. Varje gång jag tänker på henne, vilket är väldigt ofta, får jag gåshud, ont i magen, börjar kallsvettas, och vill spy.

  Jobbet (som jag nu måste pendla 2 timmar till) låter mig knappt jobba för det ständigt händer nåt med mig, har redan knappt pengar och har inte råd att inte jobba.

  Dessutom har jag typ inga vänner här, där jag bor just nu och sitter bara själv hemma typ varje dag, kollar på en vägg, övertänker och får panikattacker, medans hon har det bra vilket känns så orättvist (jag vet det eftersom hon berättade att hon mår bättre efter vi gjort slut när vi träffades för att lämna kläderna som jag nämnde tidigare).

  Nu har jag tagit bort och blockat henne från allt för att på nåt sätt få henne att försvinna från mitt huvud, men det funkar knappt.

  Känns som att hela livet rasar, jag hittar ingen mening med livet och har ständigt tankar på att ta mitt liv. Hur i helvete går jag vidare från det här???

  Jag förstår att du har det jobbigt just nu men ge inte upp, det kommer att bli bättre även om du inte tror det just nu. Låt det ta den tid det tar. För din skull tror jag du gjorde rätt i att ta bort henne från sociala medier för att få lite distans till allt. Som sagt, det kommer bli bättre med tiden, helt säkert.

  Jag finns här om du vill skriva av dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.