Hem > Forum > Relationer > Känner mig urlakad.Ledesen trött och bara skit.

Känner mig urlakad.Ledesen trött och bara skit.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    Hej! Har en igentligen fin relation sen snart 6 månader.Problemet är jag och mitt innre spökar.De gör mig innerligt ledsen och jag tappar fotfästet och känns som jag faller utan stop och blir som lam.De gör ont inuti bröstet och får svårt att andas.Jobbat hårt med mig själv.Lovade mig själv att inte hammna här igen.Men så gör jag det nu igen.Biter i hop.Vill inte att min kille ska se denna sida utav mig.Drar mig undan.Ledsen.Allt börjar snurra och får katastroff tänk.Övergivnings känsla.Vill fly.Men står kvar.Agerar inte på känslan.Men det är hemsk att stå i det.Gör så ont.

    Hej, vad fint att du hittat en person du gillar och vill vara med. Det är inte det lättaste. Men det är svårt att öppna upp för en annan människa, speciellt i nära relationer. Kan man lite på att personen kan ta emot den man verkligen är? För min erfarenhet är att man i början av en relation faktiskt inte riktigt visar sig själv. Det är lättare att visa upp en bild av vem man VILL vara.  I förälskelsen är den en idealbild man både försöker upprätthålla men även ser den andre i. Kan det vara så för dig med?

    Det låter inte bra att du biter ihop, och försöker dölja din oro. Oro brukar ha en tendens att öka när man försöker trycka ner den. Det låter som du inte vill riktigt visa din kille de tunga och jobbiga sidorna av dig. Men ingen människa är ju bara glad hela tiden och en nära partner ska kunna stötta och hjälpa en, i alla fall ibland. Hur tänker du kring det?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.