Hem > Forum > Relationer > Jag vill inte förlora min pojkvän

Jag vill inte förlora min pojkvän

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej. Jag är rädd nu, jag har en pojkvän som lider av ptsd- och flyktbeteende. Han vill fly omvärlden när livet blir fel, men flyr han nu vet jag att han skulle ta livet av sig. Jag älskar honom snälla hjälp (ps: vi har varit bästisar långt innan vi dejtat, han är min soulmate- kam inte leva utan honom)

    Hej. Jag är rädd nu, jag har en pojkvän som lider av ptsd- och flyktbeteende. Han vill fly omvärlden när livet blir fel, men flyr han nu vet jag att han skulle ta livet av sig. Jag älskar honom snälla hjälp (ps: vi har varit bästisar långt innan vi dejtat, han är min soulmate- kam inte leva utan honom)

    Det bästa du kan göra för honom är att se till att han får den hjälp han behöver, oavsett vad det kan innebära. Han kanske inte uppskattar det nu men han lär tacka dig om några år när när saker förhoppningsvis är på väg åt rätt håll. Bättre än att han lyckas ta livet av sig och du får leva med skuldkänslor (inte för att det vore ditt fel men det är svårt att inte lägga skuld på sig själv om man såg risken)
    Ta hjälp av hans familj om han har någon vettig i närheten och se till att han blir inskriven så han får den hjälp han behöver och så han inte skadar sig själv.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.