Hem > Forum > Relationer > Jag fattar liksom inte?

Jag fattar liksom inte?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  För ungefär sju månader sen fick jag min vän att fråga mitt crushs vän om mitt crush gillar mig. Det blev ett nej och helt plötsligt slutade jag och han vara vänner. Allt kändes liksom konstigt för att det kändes uppenbart för min vän att den killen skulle ha gillat mig med tanke på att han pratade mest med mig och han är inte så pratsam, plus så kollade han rätt mycket på mig då o då.

  Det var helt okej. Jag var mest ledsen för att jag och han slutade prata med varandra, annars var allting okej.

  Vi börjar ett nytt skolår o allting är detsamma. Han kollar på mig, vi sitter bredvid varandra, men vi pratar inte så mycket med varandra.

  Häromdagen sa min vän högt framför honom och hans kompisar att jag gillar honom och då började jag rodna och jag blev helt rasande. Hans vänner tog mitt parti och det var helt okej.

  jag förväntade mig att jag och han skulle sluta vara vänner igen men nu är han mer pratsam och sånt och jag vet verkligen inte varför? Liksom vafan händer?

  Avatar

  Nyfiken – hur har det gått för dig?

  Avatar
  Trådstartaren

  Nyfiken – hur har det gått för dig?

  Nu har jag och killen börjat prata mer och mer igen (lite som förr, men mindre en aning). Hans kompis retas med oss hela tiden så det har inte varit så kul, dock reagerar han aldrig vilket jag tycker är rätt konstigt men aja. Hans kompis sprider mest falskt hopp och falska rykten om att ”Du vet inte sanningen, du har ju inte hört allt”. Men liksom det är nog bara att ignorera. Även om att hans kompis sa framför alla att jag gillade den där killen. 

   

  Men typ nu är ju allt okej. Jag är fortfarande kär i honom, men jag har liksom accepterat att det inte kommer bli något och att han inte gillar mig och förmodligen kommer inte göra det senare 🙂

  Avatar

  Nu har jag och killen börjat prata mer och mer igen (lite som förr, men mindre en aning). Hans kompis retas med oss hela tiden så det har inte varit så kul, dock reagerar han aldrig vilket jag tycker är rätt konstigt men aja. Hans kompis sprider mest falskt hopp och falska rykten om att ”Du vet inte sanningen, du har ju inte hört allt”. Men liksom det är nog bara att ignorera. Även om att hans kompis sa framför alla att jag gillade den där killen. Men typ nu är ju allt okej. Jag är fortfarande kär i honom, men jag har liksom accepterat att det inte kommer bli något och att han inte gillar mig och förmodligen kommer inte göra det senare 🙂

  Ja så kan det ju vara i livet – att man får acceptera men jag kan ju tycka att det är pottigt av hans kompis att hålla på och tjata.

  kram

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.