Hem > Forum > Relationer > hopplöshet

hopplöshet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Blev nyligen vän med min väns ex och jag tycker hon är en helt underbar, jordnära och otroligt vacker. Vi har mycket gemensamt och jag misstänker att hon kan vara intresserade av mig men jag vågar inte lägga en stött på henne eftersom min vän bad mig personligen att inte göra det. Men jag vet inte hur länge jag kan hålla emot. Jag faller inte för nån bara så där men hon är one in a million. Jag känner mig lycklig när vi hänger och snackar om allt mellan himmel och jord. Men men …

     

    Du borde berätta för din kompis hur du känner för henne. Om du genuint förklarar dina känslor gällande allt, och även respekten för din vän, så kanske din vän ser det ifrån ett annat perspektiv och vill dig väl. Men smyg inte bakom ryggen, för det kan skada mer än göra gott.

    Så, prata med din kompis, för i alla relationer så är kommunikation, tillit och respekt grundläggande. J

    ag hoppas att det kommer gå super bra för dig. 🙏

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.