Hem > Forum > Relationer > Efter 2+ månaders dateing så är hon fortfarande Online. .

Efter 2+ månaders dateing så är hon fortfarande Online. .

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har träffat en tjej i lite över 2månader. Vi har träffats ganska mkt, och gjort mkt tillsammans. Jag upplever att vi har det bra och att vi går framåt i relationen. Jag känner en hel del för henne.

  MEN så upptäcker jag att hon är online i diverse date appar, fortfarande.Vilket inte känns bra alls. Jag tänker att det kan handla om 3saker. 1. Jag är ett tillfälligt tidsfördriv, i väntan på att hon ska hitta nåt bättre. 2. Hon är osäker på vart hon har mig och hur seriös jag är. 3.Hon har inte bestämt sig över hur hon vill göra med mig, fortsätta eller inte..

  Hur skulle ni tänka och agera i den här situationen?

  Själv så lade jag date apparna på paus direkt efter vår första date.

  Uppenbarligen är du inte bekväm med det här beteendet. Det behöver inte finnas ett “rätt eller fel” beteende, men just du tycker att efter ett par månader borde man i alla fall veta om man ska vara exklusiva med varandra eller inte. Du mår helt enkelt inte bra av utdragen ovisshet. Det är inte din grej. Respektera hur du mår! Notera att här någonstans går en viktig gräns för dig och dina värderingar. Kommunikation är förstås A och O. Du gör allra bäst i att vara tydlig, både mot dig själv och dejten. Det behöver inte alls vara peka-med-hela-handen eller otrevligt att vara tydlig. Du kan både visa vem du är, vilket värde du sätter på dig själv, vad du önskar från den andra personen, och samtidigt vara schysst. Uttryck till exempel att

  “- Jag gillar verkligen att tillbringa tid med dig, jag gillar att du är *egenskap* och tycker att vi matchar bra inte minst för att *fyll i*.

  – Det jag lärt mig om dig hittills gör mig nyfiken på vad det här skulle kunna leda till. Jag vill gärna ta reda på det.

  – Jag börjar känna mer för dig än vad man gör i en ytlig relation, och jag är framme vid en punkt där jag vill veta om  du skulle vilja bli ett par. Jag menar alltså, att vi slutar leta efter andra och är exklusiva med varandra. ”

  Antingen blir dejten glad, eller så blir dejten obekväm. Om hon blir obekväm är ett par månader uppenbarligen inte nog för henne att bestämma sig, och då lär hon inte bli klarare i huvudet av två månader till. Utsätt dig inte för en behandling du innerst inne inte tycker är acceptabel och som du skulle må dåligt av. Kan hon inte bestämma sig, var tydlig med: Hon får fundera, och när hon har funderat klart så vet hon var du finns. Och under den tiden är du singel och letar vidare. Under den tiden är det kontaktförbud. Inga förhandlingar. Inga booty calls. Det är inga “hårda villkor”. Att inte vilja hänga löst, och inte att inte vilja vara bara en i mängden är inte särskilt mycket begärt.

  Tydlighet skrämmer inte bort någon som inte skulle ha sprungit till skogs när som helst i vilket fall. Och alla gillar en person med självrespekt.

   

   

  Säg till hon…

  Säg att du är kär i henne och att du skulle gå sönder om du fick veta att hon dejtar någon annan. Annars får hon säga att det är slut och så får ni gå skilda vägar. Det suger hästblle att bli bränd och det är bättre att hon säger att hon är en opålitlig slampa nu än när ni bokat biljetter till Thailand, har hund och lägenhet tillsamman. Du ska veta imorgon hur hon vill ha det!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.