Hem > Forum > Relationer > Bekräftelse genom sex

Bekräftelse genom sex

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    Jag vet inte ifall det här är normalt eller ett problem. Jag är en väldigt självständig människa som inte öppnar upp mig för folk och istället låter känslor och tankar byggas upp inom mig och inte släppa ut det. Detta får mig att känna mig ensam och trött på att alltid behöva hålla uppe mig själv, jag har kommit till att inse att jag längtar efter en människa som bara kan krama om mig och riva ner alla dessa väggar jag har byggt upp och bara ta hand om mig. Inombords är jag mycket osäker och trots att jag drar mig undan känslomässiga relationer så kräver jag bekräftelsen från andra. Framförallt när det känns som att tex min familj är missnöjd över mig, ifall ingen berättar för mig att jag är duktig kan jag själv inte tro på det. När jag då känner mig extra ledsen över att jag har gjort folk missnöjda då tenderar jag söka efter denna bekräftelsen hos någon annan genom sex. Sexuella relationer är liksom räddningen för där vet jag att någon kan ge mig uppmärksamhet och ge mig denna bekräftelsen genom lust och berätta för mig att jag är duktig, behövt och omtyckt. Grejen är ju då att jag hellre söker mig till något äldre, manligare, dominantare män som jag vet kan ta hand om mig och fylla mitt osäkra tomrum. Denna bekräftelsen är jag även ute efter i vardagen genom skolarbete eller göra hushållssysslor. Men varför känner jag mig så depressed och värdelös utan bekräftelsen och framförallt uppskattar den när det kommer från män som kanske inte alla är bra för en men kan ta hand om mig och få mig att känna mig duktigt. Jag skäms över att jag mycket hellre vill få uppmärksamhet från äldre män än från dom som är 18 som jag. Jag skulle ändå vilja påstå att jag har haft en bra uppväxt och relation till mina föräldrar. Förlåt för endast ett långt flummigt babbel men hoppas att någon förstår.

    Starkt av dig att skriva om det här!

    Kan det vara tiden vi lever i där det som räknas mycket är bekräftelse och social status i hög utsträckning? Sociala medier där man endast ”existerar” genom bekräftelse osv? Jag tror även det kan vara oerhört vanligt att vilja ha bekräftelse från det motsatta könet när man är i 18-års åldern som du är i? Kanske är det också något om att börja sin resa i att ”bli kvinna” och därför söker du dig till äldre män? När jag var 18 minns jag att jag scannade liksom rummet efter bekräftelse. Hela gymnasietiden handlade i princip om att vara så populär som möjligt. Läste också in mitt värde i det och kände att tomrummet fylldes upp.

    Har hört någonstans att det är viktigt att bli liksom bekräftad av typ sin pappa eller någonting sånt i sin uppväxt. Jag har ingen aning om hur sånt kan gå till. Noll erfarenhet. Men du skriver att du haft en bra uppväxt och fin relation till föräldrarna, men har du liksom blivit sedd av din pappa?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.