Hem > Forum > Relationer > Ärlig om sitt mående i relation?

Ärlig om sitt mående i relation?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • jag har aldrig klarat av att berätta de allra värsta som inträffar pågrund av min borderline till anhöriga. Dels för att jag skäms över de jag gör, men också för att jag inte vill försätta någon med känslan av att vilja hjälpa men inte ha kunskapen av att göra det. Jag vet själv inte va för hjälp jag vill ha och mår väldigt dåligt i tanken av att be om något.

    Idag har jag sambo, men tyvärr har jag kvar min borderline och den får mig fortfarande att aggera suicidalt när jag blir som sjukast. De jag gör när detta inträffar håller jag hemligt och sen ljuger ihop någon lindrigare historia om mitt mående. Just nu känner jag mig hemsk. För jag har gjort något dumt idag och ljugit för honom. Det är bara för svårt att säga som de är. Jag fryser liksom till is och får inte ut ett ord.

    Nu vill jag bara försvinna för gott

    Jag tror att det hjälper attprata om det det gjorde det för mig. Dock så berättar du när du känner dig redo. Du måste inte ens berätta du kan skriva till honom på ett brev eller sms. Jag berättade just för en person som står mig nära och det var det värsta Och bästa som jag gjort då hen fråga en massa och blev helt ställd (det var hen som gjorde att jag delvis mått dåöigt) så jag ville intesäga något men sen sa jag allt ändå… Nu är det bra men det är lite jobbigt i början. Du är en människa och han älskar dig det kommer nog gå bra. För det när du är redo kram❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.