Hem > Forum > Relationer > Ännu en jobbig kväll/natt

Ännu en jobbig kväll/natt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • mår skit just nu.     Min kille har just skrikit åt sina röster, rivit ner grejer med ett krasch jag ligger i sängen är livrädd att en granne kommer ringa på och undra vad fan det är som försiggår livrädd för vräkning, nu pratar han för sig själv och snortar amfetamin jag vet inte vad jag ska ta mig till.  Jag stannar i den här relationen för jag har ingen annan det är bra sen dåligt bra sen dåligt jag vill bAra skriva av mig! Jag vill döda honom jag är så trött på den här skiten han utsätter mig för jag förstår inte   Han är en sån jävla idiot .mina drömmar dör hur ska jag nånsin våga skaffa barn med honom. Ingen annan vill ha mig heller. Vågar inte ringa kvinnofridslinjen då jag har telefon fobi och vill inte sitta och gråta i telefonen…vill bara dö egentligen

  Avatar

  Låter helt fruktansvärt, fina du  <3 Vilken utsatthet och vanmakt, stressande, förstår jag verkligen! Hur länge inpå nätterna håller det här normalt sett på? Kan du sova några timmar eller är det total sömnbrist du får pga. honom?

  Stor kram!

  Trådstartaren

  Låter helt fruktansvärt, fina du <3 Vilken utsatthet och vanmakt, stressande, förstår jag verkligen! Hur länge inpå nätterna håller det här normalt sett på? Kan du sova några timmar eller är det total sömnbrist du får pga. honom? Stor kram!

  när han är sån, så är han vaken hela natten, jag brukar få sova några timmar i alla fall, men är ju sjukt trött efter en sån natt..

  Idag är han normal, han har tagit amfetamin det ligger här på soffbordet, men har ännu inte blivit så påverkad av det. ibland blir han inte så påverkad av det, men ibland tar det hus i helsike..

  just  nu är det lugnt. jag frågar honom nu kommer du vara vaken hela natten? han svarar-jag vet inte älskling. det konstiga är att han inte fattar att han bir jobbig. det är helt sjukt. ”vad är det som är så jobbigt då?” alltså jag KOKAR när han säger så för då blir jag helt ställd liksom vad tror du?? detär som att prata med en vägg.en korkad vägg.

  men som sagt i love him

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.