Hem > Forum > Relationer > Ångest, depression, triangeldrama, kommer förlora allt.

Ångest, depression, triangeldrama, kommer förlora allt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Efter ett par års förhållande gick jag och min tjej skilda vägar i höstas. Vi flyttade isär men bor fortfarande i samma stad. Vi flyttade isär på grund av att hon där och då prioriterade sitt jobb vilket gjorde att vi gled ifrån varandra och jag blev deprimerad av hur hon behandlade mig.

  När vi gick isär sade vi att vi skulle kunna försöka någon gång i framtiden igen eftersom vi inte gick isär på grund av att vi inte hade känslor för varandra. Jag började kort därefter hänga lite oskyldigt med en annan tjej för att jag mådde bra av det. Samtidigt började jag träffa mitt ex igen och hon vill bli ihop igen och sade att vi inte skulle göra något med någon annan.

  Jag har försökt ta avstånd från henne, men det går inte. Dels för att jag mår bra av att umgås med henne men också för att jag inte vill såra henne. Hon vill alldeles uppenbart bli tillsammans med mig igen men jag är inte där. dels för att jag är rädd för att det ska bli som det var när vi gick isär, men också för att jag behöver en tid att bara få tänka på mig själv.

   

  Samtidigt har jag blivit lite småintresserad av den här andra tjejen, vilket gör det hela ännu svårare. Jag har lovat mitt ex att inte ha kontakt med tjejen och om jag har det kommer mitt ex försvinna ur mitt liv för alltid. Jag kan inte fatta ett beslut hur jag ska göra, vilket gör att jag inte kan vara fullt ärlig mot någon av dem.

  Mina ständiga tankar och grubblerier, samt min depression och ångest, av att inte vilja såra någon och att inte vilja förlora någon gör att jag på allvar funderar på att skita i allt, flytta härifrån och börja om någon annanstans. Jag tänker dagligen att det vore enklare om jag dog.

  Jag har ständig ångest och ser alltid det värsta framför mig, oavsett vad situationen gäller.

  Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Avatar

  Hej,

  Du verkar tänka mycket på deras känslor, vilket är normalt. men vad känner du själv? Du säger att du inte vill såra någon av dem men samtidigt så tror jag att du måste fatta ett beslut för dig, som får dig att må bra, oavsett om någon blir sårad eller inte. Ärlighet varar längst och för att du ska må bra så tror jag att det är bäst att du är ärlig mot dig själv men även mot dem.  Man kan inte rå för vad man känner, och det vore absolut inte enklare om du dog! Känns det så så tycker jag att du ska prata med båda och försöka uttrycka dig så gott du kan om hur du känner och vad du funderar på kring eran relation. Jag lovar att de kommer vara förstående, kanske inte till en början, men om du förklarar hur du känner så kommer de nog inse att du är modig som är ärlig. Men oavsett så är det inte ditt fel på något sätt och du är värd att leva, så ta hand om dig nu och hoppas att det löser sig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.