Hem > Forum > Relationer > Aldrig haft en kärleksrelation med någon.

Aldrig haft en kärleksrelation med någon.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag är 24årig tjej som aldrig haft en relation med en kille. Dels gick jag aldrig gymnasium och sen jobbar jag mestadels hemifrån så kan ju vara rent av därför. Aldrig känt att det varit något jag direkt letat efter heller utan träffar jag någon så gör jag det då. Är ibland ute i arbetet och träffar då folk, mestadels är det ju lite mer medelålders personer, men ibland händer det ju att det är killar i 22-30års åldern. Men det händer aldrig att vi börjar umgås privat eller så.

  Självklart har jag tänkt på vad jag vill i framtiden och hoppas ju självklart att det ska finnas en man med mig då.

  Jag har aldrig direkt letat efter någon heller, men så tänkte jag att det kanske skulle vara en stor grej som faktiskt skulle hjälpa mig att fortsätta utveckla mig och något jag faktiskt vill.

  Gick faktiskt in på en dejtingsida och kollade lite där. Men samtidigt har jag i bakhuvudet att hur skulle det funka?

  Jag bor liksom hemma med min far, förvisso inte i samma hus som honom. Förutom vid frukost + middag då hans hus renoveras i köket.
  Sen har jag ju lite feg att åka iväg själv med bilen och är en av grejerna jag kommer jobba med nu i år. Måste åka bil för att ta mig någonstans. Så det skulle jag bli ett litet dilemma. Men kanske även morot för att få mig vilja åka iväg? Vem vet..

  Sen är det nog inte det lättaste att hitta någon som vill bo med en stor flock lite halvt galna (energimässigt) större hundar 🙈 Hundarna är mitt liv och något jag jobbar med. Så det kommer och går hundar här titt som tätt.

  Det var morgonens tankar det.

  Är 22 och känner exakt samma. Har sån stress över att man ”ska” skaffa en partner osv. Har aldrig ens kysst någon och skäms så mycket. Vill bara vara ”normal”. Haft chanser men alltid varit för feg

  Känner igen mig, är själv 31 och har heller inte haft någon relation och har gett upp hoppet. Det känns som om självförtroendet och livsglädjen störtdyker varje gång man blir påmind just hur ensam man egentligen är. Ensamheten är fruktansvärt outhärdlig och extra jobbig är den runt alla hjärtans dag, nyår, jul osv.

  Standardtipset “bara vara mig själv” har inte hjälp mig fram tills nu och det lär det knappast hjälpa framöver. Det är uppenbart att jag gör någonting fel och är väl medveten om att ingen söker en relation med någon som saknar erfarenhet av relationer och närhet.

  Det funkar om man vill få det att funka 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.