Hem > Forum > Närstående > Vill konfrontera mina föräldrar, men vet inte hur

Vill konfrontera mina föräldrar, men vet inte hur

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 14 totalt)
13
 • Vill konfrontera mina föräldrar med att dom inte vill prata om att jag troligen är en transperson och dom säger att vi ska vänta till min Asperger utredning är klar innan vi pratar om det, men det har gått flera månader nu sen vi sist pratade om att jag troligen är trans, men all väntan och att dom vägrar prata om det, får mej att må jätte dåligt, min kurator tycker att jag ska prata med dom om det, men jag vet inte vad jag ska säga.

  vad ska jag göra, mår jätte dåligt.

  Hej

  Jag är iofs inte i samma position som du är men för din psykiska hälsas skull så behöver du nog försöka prata med dina föräldrar om hur du känner. Som förälder tycker iallafall jag att det viktigaste är att mina barn mår bra och jag kommer älska dem oavsett läggning. Jag är medveten om att inte alla har den inställningen men det tror jag också handlar om inte bara fördomar utan rädsla och okunskap….

  Vet inte hur gammal du är men det är viktigt att du följer det som känns rätt för dig. Ta hjälp av någon vän eller kanske annan släkting för att prata med föräldrarna.

  Håll ut min vän och tappa inte modet. Tycker du är jättemodig som tar steg som många andra inte vågar!

  Kram ❤️

  Trådstartaren

  Hej Jag är iofs inte i samma position som du är men för din psykiska hälsas skull så behöver du nog försöka prata med dina föräldrar om hur du känner. Som förälder tycker iallafall jag att det viktigaste är att mina barn mår bra och jag kommer älska dem oavsett läggning. Jag är medveten om att inte alla har den inställningen men det tror jag också handlar om inte bara fördomar utan rädsla och okunskap…. Vet inte hur gammal du är men det är viktigt att du följer det som känns rätt för dig. Ta hjälp av någon vän eller kanske annan släkting för att prata med föräldrarna. Håll ut min vän och tappa inte modet. Tycker du är jättemodig som tar steg som många andra inte vågar! Kram ❤️

  vill inte säga min ålder, men har flyttat hemifrån för några år sen, men hur är jag modig?

  Din ålder är inte viktig. Modig efter som du vill visa och berätta hur du känner inombords! Det är många som väntar alldeles för länge och lider i det tysta eller ännu värre aldrig låter sig vara fria och stänger in sig i ett typ av fängelse

  Ta hand om dig!

   

  Kram ❤️

  Trådstartaren

  Din ålder är inte viktig. Modig efter som du vill visa och berätta hur du känner inombords! Det är många som väntar alldeles för länge och lider i det tysta eller ännu värre aldrig låter sig vara fria och stänger in sig i ett typ av fängelse Ta hand om dig! Kram ❤️

  tack för dina snälla ord, jag har fått mycket att tänka på nu

  tack för dina snälla ord, jag har fått mycket att tänka på nu

  Varsågod min vän! Kan helt ärligt säga att om du hade varit mitt barn, syskon eller kompis så hade du haft mitt helhjärtade stöd i dina beslut! Hbtq eller what ever ska inte spela någon roll! Du har fortfarande ett enormt värde som människa!

  Fortsätt kämpa min vän för den du vill vara. Skriv gärna och berätta hur det går för dig. Dels för att jag är nyfiken på hur det går för dig och dels kan det vara bra för andra i din situation att läsa att man faktiskt inte är ensam!

  All kärlek till dig!

  Kram ❤️

  Trådstartaren

  Varsågod min vän! Kan helt ärligt säga att om du hade varit mitt barn, syskon eller kompis så hade du haft mitt helhjärtade stöd i dina beslut! Hbtq eller what ever ska inte spela någon roll! Du har fortfarande ett enormt värde som människa! Fortsätt kämpa min vän för den du vill vara. Skriv gärna och berätta hur det går för dig. Dels för att jag är nyfiken på hur det går för dig och dels kan det vara bra för andra i din situation att läsa att man faktiskt inte är ensam! All kärlek till dig! Kram ❤️

  tack igen, att det finns snälla personer som du ger mej hopp

  tack igen, att det finns snälla personer som du ger mej hopp

  🙏❤️

  Trådstartaren

  🙏❤️

  har fått kontakt med en kurator och har pratat med den om det

  har fått kontakt med en kurator och har pratat med den om det

  Tycker jag låter jättebra!

  Hur känns det för dig?

  Kram ❤️

   

  Trådstartaren

  Tycker jag låter jättebra! Hur känns det för dig? Kram ❤️

  känns bra att få prata med någon, hen har sagt att hen ska hjälpa mej sen med att prata med mina föräldrar

  Vad bra! Du ser att det kommer att lösa sig för dig min vän!

  Tro på dig själv och våga vara den du vill vara!

  Jag tror iallafall på dig!

  Kram ❤️

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 14 totalt)
13

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.