Hem > Forum > Närstående > Vad ska jag göra

Vad ska jag göra

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Min pojkvän är helt väck, han vägrar åka till psyk akuten.. varannan sekund ropar han hallååå? till rösterna han hör ….

  han går ut i trapphuset och säger hallååå? Knackar på hos en tjej som bor i samma trappuppgång för han tror att det är nåt ” konstigt ” som händer där. Natten har bestått av att vi ligger i sängen och han säger -nu ropar nån efter hjälp.va ska jag gå upp på vinden? ” bla bla bla hela tiden.

  Reser sig ur sängen och vänder på persiennerna och kollar ut för han hör nånting. Men allt är i hans huvud!!

  jag frågat om medicin och såna saker men han blir bara arg då . Vad ska jag göra, jag kan ju inte ringa 112.,det är ju ingen akut  situation på det sättet.

  enda vägen är väl psykakuten men det kommer bli svårt..        han har otroligt mycket psykotiska symptom . På sina möten sitter han och säger” -allt är bra. Nej det går bra. Nej jag har inte tagit amfetamin .” När han i själva verket sitter och snortar en lina   så fort han får chansen.   Jag får vara som en hök och kolla så att han inte tar, men jag vet att han blir arg om jag blir arg eller om jag ens säger att han inte ska ta. Och rösterna berättar han inte nånting om heller .

  Men hemma är det en krigszon och det är jävligt svårt. Knivar i dörrar , han kissade på golvet en dag. Jag städar och städar och när jag kommer hem ibland är allt kaos. Varför städar jag? Jag älskar honom och jag vill bara att allt blir bra

  Hej! Om någon har en psykos eller riskerar att skada sig själv eller någon annan kan man bli inlagd på psykakuten mot sin vilja. Läs på 1177 om psykiatrisk tvångsvård. Det låter som en svår situation ni har och att han skulle behöva medicin. Den som är svårt psykiskt sjuk har ofta ingen insikt. Hoppas att ni hittar en lösning. Styrkekramar från mig till er.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.