Hem > Forum > Närstående > Orolig mor

Orolig mor

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Min dotter, 50 år, har haft återkommande svåra depressioner sedan fem år tillbaka. Hon har fått en massa tabletter. ECT i fem omgångar.

  Min oro för henne är så svår så jag tror att själv blir sjuk. När hon inte svarar på mess blir jag sjukt orolig, när sedan ett svar dyker upp så lättar oron. Jag vill inte belasta henne med min oro men vet inte hur jag ska hantera detta.

  Känner att bara skriva det här hjälper min oro.

  Min dotter, 50 år, har haft återkommande svåra depressioner sedan fem år tillbaka. Hon har fått en massa tabletter. ECT i fem omgångar. Min oro för henne är så svår så jag tror att själv blir sjuk. När hon inte svarar på mess blir jag sjukt orolig, när sedan ett svar dyker upp så lättar oron. Jag vill inte belasta henne med min oro men vet inte hur jag ska hantera detta. Känner att bara skriva det här hjälper min oro.

  God kväll / natt här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. Psykiatrisk Sjuksköterska eller psykolog eller läkare / överläkare ?

  * Om Du inte har det rekommenderar jag dig i första hand att ta en Psykolog-kontakt och bolla dessa orosmoln som jag hör att Du behöver s.k. ”lufta lungorna” en form av ”prat-ventil” är väldigt viktigt för hälsan oavsett om man är anhörig eller vän eller kollega etc…

  Om Du har flera frågor så får Du mer än gärna återkomma till mig här på Mind Forumet så svarar jag i mån av både ork och tid.

  Kramar…

  På återseende…

  Trådstartaren

  Tack Pink Pynsmi för ditt svar som jag läste nu på morgonen efter en natt full av grubbel och nästan ingen sömn.

  Jag ska försöka ta tag i mitt problem.

  Så fort min dotter mår bra/bättre så mår jag också bra.

  Tror också att jag behöver bolla mina tankar med någon men har dålig erfarenhet av psykologer.

  Nu börjar en ny dag med nya tankar……

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.