Hem > Forum > Närstående > Oförstående vänner

Oförstående vänner

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Min rumskompis/”bästa vän” verkar inte vilja förstå hur jag mår, hon vill inte ändra sitt beteende för att hjälpa mig trotts att hon gång på gång provocerar fram panikattacker.

    Jag är uppvuxen med en narsissistisk pappa och på grund av det är jag extremt konflikträdd och har EIPS, jag är också djupt deprimerad i perioder och lever på ångestdämpande mediciner.

    Jag är inte alls bra på att ta kritik särskilt inte om man formulerar det på ett otrevligt sätt, det gör mig extremt självmordsbenägen och jag känner mig absolut värdelös. Detta är något jag upprepade gånger förmedlat till henne men nu får jag en aggressiv lapp i badrummet där hon kallar sig själv “ledningen”. Allt över att hon inte gillar att jag duschar när hon sover, jag svarade och gav förslaget att hon kunde förvarna mig en timme innan hon ska gå och lägga sig så kan jag duscha då. Detta främjande bara ytterligare påhopp mot mig.

    Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vill bara fly hemifrån men jag har ingenstans att ta vägen och här hemma känns det som att jag har en elefant på bröstet.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.