Hem > Forum > Närstående > Krossad av tanken på min sambo/särbo då jag måste dö

Krossad av tanken på min sambo/särbo då jag måste dö

This topic has been reported for inappropriate content

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • This topic has been reported for inappropriate content.

    I 2h skrev jag, så hängde det sig här. Men kort tacksam för lösningar. Ingen kan ändra mig om självmordet. Antar att jag är att förakta då jag hävdar älska någon men vill dö men till mitt försvar har jag levt varje dag för att lida, för henne eller andra.

    Orkar inte skriva det igen utan kort. Jag undrar om det är snällare att succesivt distansera oss efter vi blir särbo. Hur länge måste jag vänta efter, jobbat mkt på att hon ska se ner på mig då kvinnor har många mer preferenser på män och väljer oss efter vad vi bidrar med. Så efter en månad med lite kontakt, jag kommer att ljuga om resor osv och fortsatt minimering av mig hoppas jag hon kan släppa det lätt och slipper skämmas. Och positivt är att hennes familj speciellt mamma kommer att fira (inte offentligt) så hon har stöd.

    Helst vill jag dö nu men hon drar ut på flytten hela tiden.. 2v kvar nu men är 8v försenat. Skit samma hon blir sårad hur som helst, jag är ett egoistiskt svin som sårar någon så. Men velat detta så länge men kan inte såra henne så…

    Hur kan jag dö utan att hjärtat ska gå i tusen bitar medans… Det går inte jag ska må dåligt och förtjänar det i sista stund då jag gör så.

     

     

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.