Hem > Forum > Närstående > Dottern påstår om våld hemma, trots det aldrig hänt. Vad ska vi göra?

Dottern påstår om våld hemma, trots det aldrig hänt. Vad ska vi göra?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Dottern är 11 år, men sen i utvecklingen och sannolikt har något neuropsykiatrisk problem (vi står i kö för utredningen). Några månader sedan började hon säga om ”syster” i huvudet som säger då dumma saker, alltså när dottern gör/säger något elak så skyller hon på ”syster”. För det mesta vad det inte allvarliga påstående.
    Men senast sa dottern att hon var slagen hemma med bälte på ryggen och rumpan, och att jag skär henne med kniv på magen och armar, när jag blir arg. Men hon får aldrig något märke för att hon är Supergirl, det läker på en gång och hon flyger genom fönstret till molnen osv. I en annan berättelse har hon uppgett att hennes”syster” haft sex med en kille från klassen som hon gillar och efter det har hon skärt bort hans öron och kokat de.
    Jag är helt panikslagen och rädd och har inga ord: vad ska vi göra? Måste vi till psykologen AKUT eller kan vi ändå vänta 2 månader till utredningen(de har lovat)???
    Hon är ju en super fin snäll skrattig tjej som älskar sjunga och dansa hela tiden, vi kramas jämnt. Jag förstår inte: allt kommit samtidigt och VARFÖR? HUR?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.