Hem > Forum > Närstående > Det sista jag sa till min farfar innan han dog var "jag kan inte prata nu"

Det sista jag sa till min farfar innan han dog var "jag kan inte prata nu"

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Min farfar dog för tre dagar sen (i onsdags). Han fick lungcancer i augusti och blev behandlad med strålning och cellgifter. Fredagen innan blev han riktigt dålig och blev inlagd på sjukhuset. Han hade lunginflammation, vatten i lungorna, hål i ena bronken, 50% syreupptagning och hjärtflimmer. Jag bor i en annan stad så det fanns inte möjlighet att åka och hälsa på så jag ringde men han svarade inte för han var på röntgen. Han ringde inte upp och det gjorde inte jag heller. Sen dog han. Jag kommer inte ihåg det sista jag sa till han men jag tror att det var ett sms jag skickade där det stod ”Jag är mitt i ett spel med några kompisar” inget mer. Och jag är så rädd och ledsen över att er kan ha varit det sista jag sa till han. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag mår så jävla dåligt över det

  Jag beklagar verkligen❤️❤️
  Jag förstår att du känner såhär och att du mår dåligt över det. Och att du förmodligen skulle vilja berätta hur mycket du älskade han och hur mycket han betydde för dig, men finns det ingen chans att han kanske redan visste det?

  jag tror inte direkt att du visade att du hatade han, snarare tvärtom❤️

  Kanske finns det en chans att du faktiskt har glömt bort att du snackade lur med honom efter det sista sms:et som du skickade? Du kanske bara har glömt bort det.

  Men jag förstår dig, och beklagar verkligen.

  Trådstartaren

  Tack för fint svar. Jo det finns såklart chans att jag pratat med han efter det smset, men iom att jag inte kommer ihåg så känns det förjävligt att det var det sista jag skrev i sms till han.
  jag hoppas och tror också att han vet hur mycket han betydde för mig.

  Tack igen ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.