Hem > Forum > Må piss > Vill ha hjälp men ingen ska få veta!!! Hur?

Vill ha hjälp men ingen ska få veta!!! Hur?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hejsan,

  jag mår jättedåligt och vill så gärna börja i terapi men jag vill inte att någon ska veta det. Vill ha det som en hemlighet för mig själv. Jag har sambo och han kommer från en bra uppväxt och har inga psykiska problem. Hur kan jag söka hjälp utan att någon får veta det? Allt journalförs ju och ibland kör de ju även brev som lämnas i brevlådan…

  Avatar

  <3 När jag gått i privat terapi är det inget som har ”läckt ut”. Man får inte brev hemskickat, heller. Kan du börja i det kanske?

  Kram!

  Tja

  Jag mår skit dåligt över någonting som hände mig och än vän. Jag å 2 andra vänner skulle ha lite kul å dricka som normala 16 åriga personer gör. Så vi hade en flaska vodka och spel. Vi spelade spel hela kvällen å hadde roligt och skrattade. Det som jag mår skit över dock är att på slutet av dendär kvällen så hände något jag aldrig skulle tro skulle hända. Kvällen slutade med att jag och 1 av vännerna där hade sex. Jag och hon har varit bästa fucking vänner i 5 år och jag ser henne som en syrra. Men vi va så fulla att vi nt tänkte bättre. Så de sluta med att jag tog min bästa vänns oskuld och hon tog min. Det jag mår piss över är att ingen av oss komm ihåg det för äns min andra bästa vän förklarade vad som hade hänt dagen efter. Jag mår så jävla illa för det känns som att allt va mitt fel. Det känns som om jag på ricktigt våldtog min bästa vän och kommer inte äns ihåg det. Det som min bästa vän sa vilket hjälpe lite va att han hörde henne säga ja men det gills typ inte om man är så full. Jag var lika full så jag kunde inte tänka steget längre. Men i alla fall han sa (den andra vännen som var där) att jag bröt ihopp och grät så fort det hade hänt. Jag är rädd för hur det kommer påvärka min och hennes 5 år långa vänskap och jag har panik konstant nu. Hon säger qtt det är lungt men jag kan nt tro på det. De bara går nt. Detta hände för typ 4 dagar sedan och jag har inte kunnas sova ett skvatt. Min pulls ökas, jag svättas jätte mycket och jag mår illa konstant. Jag vet inte vad jag ska göra och jag kan absolut inte säga till mina föräldrar. Kan någon snälla försöka ge mig tips på hur jag kan må bra

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.