Hem > Forum > Må piss > Tryck i huvudet, panikkänslor

Tryck i huvudet, panikkänslor

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej!

  Jag börjar få smått panik. Har nu i snart en vecka haft ett tryck i bakhuvudet. Jag är livrädd att detta är något allvarligt.

  Symtom.

  Trött, svårt att hänga med i konversationer, trög, avtrubbad, lättirriterad, allt känns jobbigt.

  Har ingen smärta direkt, mer ett tryck som sagt.

  Har länge levt med tvångstankar jag kontrollerar. Men har de sista året tänkt mycket på döden, att jag en dag kommer dö. Tänker på att jag kommer få cancer varje dag, känner då skuld mot mina barn som jag är livrädd att inte få se växa upp.

  Har fått tid hos psykolog. Men jag är verkligen livrädd att detta är allvarligt. Kan psyket trycka ner en såhär mycket? Visst jag är en grubblare och oroar mig hela tiden, men hur ska jag bli kvitt detta konstanta tryck? Det kan ju inte försvinna bara man pratar med någon?

  Jättetacksam om någon upplevt något liknande och vill svara eller någon annan med tankar och idéer

  Avatar

  Hej! Jag börjar få smått panik. Har nu i snart en vecka haft ett tryck i bakhuvudet. Jag är livrädd att detta är något allvarligt. Symtom. Trött, svårt att hänga med i konversationer, trög, avtrubbad, lättirriterad, allt känns jobbigt. Har ingen smärta direkt, mer ett tryck som sagt. Har länge levt med tvångstankar jag kontrollerar. Men har de sista året tänkt mycket på döden, att jag en dag kommer dö. Tänker på att jag kommer få cancer varje dag, känner då skuld mot mina barn som jag är livrädd att inte få se växa upp. Har fått tid hos psykolog. Men jag är verkligen livrädd att detta är allvarligt. Kan psyket trycka ner en såhär mycket? Visst jag är en grubblare och oroar mig hela tiden, men hur ska jag bli kvitt detta konstanta tryck? Det kan ju inte försvinna bara man pratar med någon? Jättetacksam om någon upplevt något liknande och vill svara eller någon annan med tankar och idéer

  jag känner igen exakt allt i det du skriver. Har varit sjukskriven i nu 3 månader pågrund av stress och utmattning som visat kroppsliga symptom. Så ja kroppen kan verkligen säga ifrån på sätt jag aldrig trodde. Jag är orolig hela tiden för att trycket ska vara något annat.även fast läkarna säger att de beror på psykiska saker.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.