Hem > Forum > Må piss > Tokig galen sjuk i huvudet

Tokig galen sjuk i huvudet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Eller nåt.

  Varför är det så jävla stört i mitt huvud?

  När jag går en promenad, och bilar möter mig liksom då kan jag nästan känna i kroppen att den personen  som sitter i bilen dömer mig. Typ skrattar eller äcklas av mig. Det är JÄTTE jobbigt!
  det hjälper att ha huva, och helst vill jag ha nåt som täcker ansiktet också, men det är så jävla tråkigt!  Jag vill så gärna leva mitt liv, men det är nog över

  Jag känner igen mig. Har inga direkta tips på hur det kan försvinna men jag brukar försöka hitta något annat jag kan se att fokusera på. T.ex. att jag kollar på träden och analyserar dem och ser hur många olika träd jag stöter på. Eller fokuserar på vägen jag går på, hur ser asfalten ut, hur mycket skräp går jag förbi, har de precis målat nya streck eller börjar de försvinna. Kanske inte så kul men då tränar man i alla fall på att försöka ta bort fokuset på människorna runt omkring en och sina egna känslor kring det.

  Känner med dig! Skulle helst vilja ha en osynlighetsmantel att svepa runt mig så jag kunde vandra omkring ifred. Försöker att träna på att ha lite självdistans, att låta folk tycka vad de än tycker och inte fästa mig vid det men det är svårt. Sen tror jag att en hel del ligger hos mig själv, att jag ser en massa saker med mig som är fel och antar att alla andra tänker likadant. Om jag vore tryggare i mig själv skulle nog andras tyckande inte spela så stor roll tror jag.

  ——-

  Tack för bra tips Teal Fihepy!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.